Koppeling Prognotice en ActoService is gereed

De eerste klanten enthousiast van start!
Veel installatiebedrijven hebben vanuit strategisch oogpunt het maken en uitvoeren van meerjaren-onderhoudsplannen in het dienstenportfolio opgenomen. De meeste onderhoudspartijen gebruiken voor het maken van MJOP’s de software van Prognotice. Een integratie tussen dit MJOP-systeem en ActoService voor de uitvoering van het MJOP is dan ook een logische stap.
Snelle implementatie onderhoudscontract
Met deze koppeling is er een belangrijke stap gezet voor een snelle implementatie van een nieuw onderhoudscontract. De servicetechnici kunnen bij de start van een contract een nulmeting (0-meting) uitvoeren met de tablet. Op kantoor ziet men deze informatie direct in ActoService, zodat het wettelijk onderhoud gepland kan gaan worden en storingen direct afgehandeld kunnen worden. Het in kaart brengen van de verschillenlijst is dankzij deze oplossing veel eenvoudiger en vooral ook sneller! De onderhoudspartijen zijn ruim binnen de afgesproken tijd klaar met de nulmeting en vertalen de verschillen door naar een aanvullende offerte voor de opdrachtgever. De gesprekken met de opdrachtgever over deze aanvullende offertes verlopen daardoor veel soepeler, de tijdsdruk is immers minder hoog.
1000x1000--Prognotice-1bMJOP in het operationele proces
In Prognotice ligt het budget voor de komende tien, twintig of zelfs nog meer jaar vast. Dit budget is na intensieve gesprekken met de opdrachtgever bepaald en is afhankelijk van de plannen die hij op dat moment met het gebouw heeft. De wereld staat echter niet stil en plannen willen nog wel eens veranderen, waardoor ook het MJOP of jaarplan wijzigt. Deze (verschoven) taken kunnen met de koppeling eenvoudig worden gepland of herpland in ActoService. De servicetechnicus werkt hierdoor altijd volgens de afspraken die uw commerciële afdeling met de opdrachtgevers heeft gemaakt.
Optimaal assetmanagement
Dankzij deze koppeling is dubbele, foutgevoelige invoer van de assets verleden tijd. Dit betekent dat de installatie, de installatiedelen en ook de kenmerken op beide plekken op te halen en te muteren zijn. De wijzigingen worden doorgevoerd in zowel Prognotice als in ActoService en vice versa. Ook de wijzigingen die uw inspecteurs in het veld opmerken en verwerken via de inspectie-app,, zijn direct verwerkt in Prognotice én ActoService.
Meer informatie over deze koppeling en / of de werking van ActoService of Prognotice? Neem contact met ons op voor een demonstratie.

Demo aanvraag • Pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil een demonstratie van*
Door op aanvragen te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux