Kijkt u wel eens op ActoWiki?

Kijkt u wel eens op ActoWiki? Dat zou u zeker eens moeten doen! Deze site, die door iedereen vanuit ActoProject / ActoService is op te starten, bevat een schat aan informatie over de Acto-software. Over de huidige functionaliteit en ook over welke nieuwe functies we in de komende releases opnemen. We hebben ActoWiki al weer enige tijd geleden een flinke update en een facelift gegeven. Hierbij is de informatie overzichtelijk gerangschikt en heeft het een frisse uitstraling gekregen, waardoor de gebruiksvriendelijkheid enorm is toegenomen.
actowikiHandige processchema’s
Nieuw in ActoWiki zijn de processchema’s, waarmee u een helder inzicht krijgt in de werking van de verschillende programma’s en schermen. Deze zijn op te vragen via de knop ‘Procedures en werkinstructies’ vanuit de startpagina van ActoWiki.
Hoe zat het ook al weer?
Voor alle vragen met betrekking tot de basisfunctionaliteiten van ActoProject/ ActoService kunt u terecht bij de ‘Basisfunctionaliteiten’. Hoe past u ook alweer een zoekbox aan? Hoe kunt u door gebruik te maken van de knoppenkolom handig naar de door u gewenste schermen ‘springen’? Hoe zat het ook alweer met de standaard opdrachten? Op al deze vragen, en meer, vindt u hier een antwoord. Ook erg handig als naslagwerk voor de beginnende Acto-gebruiker. En het mooie is: iedereen heeft deze informatie zo onder de knop zitten!
Vanuit de ActoWiki-startpagina vindt u de volgende informatie:

 • Alle informatie rondom releases:
  • Wijzigingen per release
  • Vervallen en nieuwe programma’s
  • Databasewijzigingen per release
  • Specificaties per release
 • Handige instructiefilmpjes
 • Overzicht van de basisfunctionaliteiten
 • Overzichtelijke processchema’s
 • Informatie per programma (Handleiding, FAQ, wijzigingen en begrippen)
 • Een overzicht van alle producten met daarbij foldermateriaal.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux