Maatregelen Acto met betrekking tot coronavirus

De huidige situatie rondom COVID-19, coronavirus, vraagt niet alleen veel van de samenleving maar ook van uw en onze organisatie. Iedereen acteert zo goed als mogelijk naar de gestelde maatregelen vanuit de Nederlandse Regering en RIVM. Acto Informatisering neemt de zorgen over het coronavirus zeer serieus en doet er alles aan om haar werknemers, klanten en partners te beschermen. We volgen de gang van zaken op de voet en volgen de aanbevelingen van de autoriteiten nauwgezet. Daarnaast volgen wij de hygiëne voorschriften zoals het RIVM deze voorschrijft en vragen wij onze medewerkers thuis te werken en fysieke vergaderingen alleen door te laten gaan als deze strikt noodzakelijk zijn (zie ook: ‘Afspraken en bezoek’).

Het vanuit huis of mobiel kunnen werken is dus essentieel, ook voor onze klanten. Gelukkig is onze software hierop voorbereid en kunnen onze klanten de software overal benaderen. Ons calamiteitenplan is in werking getreden en onze dienstverlening wordt grotendeels vanuit huis gedaan en we kunnen u nog steeds ondersteunen, waarover hieronder meer.

Wij staan digitaal voor u klaar!

Consultancy
Onze consultants staan “digitaal” voor u klaar om u te helpen met functionele, inrichtings- of operationele vraagstukken. Dit betekent dat instructies, inrichtingsvragen, procesondersteuningen en dergelijke, gewoon door kunnen blijven gaan. Indien nodig kan Acto u ook ondersteunen mochten cruciale functies bij u uitvallen of minder beschikbaar zijn. Immers kunnen wij, uiteraard veilig en geautoriseerd, op uw systemen komen om werkzaamheden van afstand voor u uit te voeren. Mocht u dit nodig hebben, neem dan contact op met uw consultant of accountmanager.

Servicedesk
De ondersteuning vanuit de servicedesk blijft onveranderd. We hebben de servicedesk zodanig ingericht dat de ondersteuning zowel vanuit kantoor als thuis kan plaatsvinden. De continuïteit van de ondersteuning en beheer van uw software en omgevingen blijft zoals u van ons gewend was.

Afspraken en bezoek
Als Acto hanteren we op dit moment de richtlijn dat vergaderen op een fysieke locatie alleen is toegestaan indien deze noodzakelijk is. De voorkeur is dan om afspraken in een klein team te doen met een absoluut maximum van 5 personen en waarbij minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden. Onze voorkeur gaat te allen tijde uit naar digitaal vergaderen, Acto beschikt over faciliteiten als Microsoft Teams en Skype.

Mochten er in bovenstaande zaken verandering komen, dan zullen wij u daarvan via onze website op de hoogte stellen.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de maatregelen die wij bij Acto  treffen m.b.t. het coronavirus, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager via 033 – 422 68 00.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux