Service en projecten plannen met één geïntegreerd planbord

In veel organisaties worden naast service- & onderhoudsopdrachten ook projecten gepland. Met een geïntegreerd planbord, waarin de totale capaciteit en uitwisselbaarheid van resources wordt geborgd, wordt het plannen van deze verschillende werkzaamheden vereenvoudigd.

Eén geïntegreerd planbord

Werken met een geïntegreerd planbord geeft u een beter overzicht en inzicht in de beschikbare en in te zetten capaciteit. Om dit mogelijk te maken heeft Acto de functionaliteit van het digitale planbord Marlin van PCA verder geïntegreerd in de Acto-software. Het plannen van werkbonnen via Marlin was altijd al mogelijk en nu de projecttaken ook.

Beschikbare capaciteit volledig dynamisch verdelen

U plant de serviceopdrachten (werkbonnen) en projecttaken vanuit één en dezelfde groep resources. Zo ziet u bij de serviceopdrachten ook de ingeplande projecttaken voor de monteur. Omgekeerd zorgen ingeplande serviceopdrachten ervoor dat de beschikbare capaciteit voor het inplannen van de projecten is verminderd. Op deze manier kunt u transparant samenwerken, waardoor de totale beschikbare capaciteit volledig dynamisch verdeeld kan worden over service- en projectenafdeling.

Daarom plant u service en projecten via één planbord:

  • Inzicht in toegewezen personen per project;
  • Inzicht in toegewezen personen per klus/werkbon;
  • Capaciteit inzichtelijk over zowel project-, en service- als ook allround-monteurs;
  • Planning en besturing van alle monteurs vanuit één bron;
  • Mogelijkheid tot automatisch inplannen van beschikbare capaciteit, rekening houdend met afhankelijkheden, projectkenmerken, etc.;
  • Voortgangscontrole door urenverantwoording en/of percentage gereed;
  • Uitgebreide rapportage- en business-intelligence-mogelijkheden, zoals gespecificeerde personeelsplanning, capaciteitensplanning, etc.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux