Acto Update – februari 2020

In deze Acto Update vindt u de volgende onderwerpen:

  • Digitaal planbord: Service en projecten plannen via één geïntegreerd planbord.
  • ServicePortal: Geef uw klant actueel inzicht in de status en voortgang van zijn storingsmeldingen en werkorders met een selfservice klantportaal.
  • Servicewerkzaamheden aankondigen: Uw (particuliere) klant tijdig voorzien van de juiste informatie over werkzaamheden is de basis van een goede samenwerking. Om de communicatie met uw (particuliere) klanten te verbeteren heeft Acto nieuwe functionaliteiten ontwikkeld: de aankondigingsbrief & selfservice: klant laten (her)plannen
  • BIM-integratie: Met BIM ontstaan samenwerkingen tussen architect, constructeur, bouwer en installateur en onderling wordt de informatie gedeeld, verrijkt en aangevuld. Hoe zorgt u ervoor dat de voordelen van BIMmen ook zijn vruchten afwerpt in het operationele proces? Integreer BIM in uw bedrijfssoftware en bespaar tot 30% in de keten.
  • Training Microsoft Power BI: Leer in 1 dag de basis van Microsoft Power BI. Acto geeft een overzicht van de meest gebruikte basisfunctionaliteiten en handige tips en trucs.
  • Ook vindt u er meer informatie over diverse nieuwe functionaliteiten van ActoProject en ActoService release 20.10.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en (komende) events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk het magazine online

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux