Acto Update – februari 2020

In deze Acto Update vindt u de volgende onderwerpen:

  • Digitaal planbord: Service en projecten plannen via één geïntegreerd planbord.
  • ServicePortal: Geef uw klant actueel inzicht in de status en voortgang van zijn storingsmeldingen en werkorders met een selfservice klantportaal.
  • Servicewerkzaamheden aankondigen: Uw (particuliere) klant tijdig voorzien van de juiste informatie over werkzaamheden is de basis van een goede samenwerking. Om de communicatie met uw (particuliere) klanten te verbeteren heeft Acto nieuwe functionaliteiten ontwikkeld: de aankondigingsbrief & selfservice: klant laten (her)plannen
  • BIM-integratie: Met BIM ontstaan samenwerkingen tussen architect, constructeur, bouwer en installateur en onderling wordt de informatie gedeeld, verrijkt en aangevuld. Hoe zorgt u ervoor dat de voordelen van BIMmen ook zijn vruchten afwerpt in het operationele proces? Integreer BIM in uw bedrijfssoftware en bespaar tot 30% in de keten.
  • Training Microsoft Power BI: Leer in 1 dag de basis van Microsoft Power BI. Acto geeft een overzicht van de meest gebruikte basisfunctionaliteiten en handige tips en trucs.
  • Ook vindt u er meer informatie over diverse nieuwe functionaliteiten van ActoProject en ActoService release 20.10.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en (komende) events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk het magazine online

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux