Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

'Voor ons is het essentieel om een ERP-systeem te hebben dat objectgestuurd is.'

Risto Regeltechniek, een toonaangevende speler op het gebied van klimaatbeheersing en specialist in gebouwbeheersystemen, stond voor de uitdaging om hun bedrijfsvoering te optimaliseren met een nieuw ERP-systeem. Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP van Acto.

Logo Risto Regeltechniek

Specialist in regeltechniek voor HVAC
Risto Regeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in regeltechniek voor HVAC (Heating, Ventilation & Airconditioning). Met meer dan 25 jaar ervaring leveren ze totaaloplossingen voor regeltechnische installaties in de utiliteitsbouw. De focus ligt op het creëren van een comfortabel binnenklimaat met optimale energieprestaties. 

www.ristoregeltechniek.nl

Richard Stoffer, commercieel directeur bij Risto Regeltechniek, legt uit: “Risto Regeltechniek houdt zich bezig met regeltechniek voor gebouwen, van A tot Z. We streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en zorgen ervoor dat installateurs zich geen zorgen hoeven te maken over de technische aspecten van hun projecten.”

Het besluit om over te stappen naar een nieuw ERP-systeem werd genomen omdat het bestaande systeem niet voldeed aan de groeiende behoeften van Risto Regeltechniek. Stoffer vervolgt: “We kwamen in contact met Acto, en zij hebben onze behoeften volledig begrepen en ActoBusiness ERP zo aangepast dat het perfect aansluit bij onze wensen.”

Objectgestuurd werken
Een van de belangrijkste redenen waarom Risto Regeltechniek voor ActoBusiness ERP koos, is vanwege de mogelijkheid om objectgestuurd te werken. Stoffer legt uit: “De meeste ERP-systemen zijn gericht op opdrachtgevers, maar een gebouw kan meerdere opdrachtgevers of onderaannemers hebben. Voor ons is het dus essentieel om een ERP-systeem te hebben dat objectgestuurd is.”

Met ActoBusiness ERP heeft Risto Regeltechniek een betere controle over hun processen op financieel en logistiek gebied. Stoffer benadrukt: “Onze monteurs hebben nu veel meer inzicht in de projecten en weten precies wat ze moeten doen, waardoor onze faalkosten aanzienlijk zijn verminderd.”

Keuze voor de lange termijn
De samenwerking met Acto heeft Risto Regeltechniek het vertrouwen gegeven om voor de lange termijn te gaan. Stoffer concludeert: “Je kiest niet zomaar voor een ERP-systeem voor een jaar. Acto heeft ons het vertrouwen gegeven dat ze aan onze wensen kunnen voldoen, zelfs voordat we officieel met hen in zee gingen. Dat is voor ons voldoende reden om een langdurige samenwerking aan te gaan.”

Met ActoBusiness ERP heeft Risto Regeltechniek niet alleen hun bedrijfsprocessen geoptimaliseerd, maar hebben ze ook een betrouwbare partner gevonden voor toekomstige groei en succes.

Benieuwd wat onze online software voor jou en jouw bedrijfsdoelen kan betekenen?
Lees dan meer over ActoBusiness ERP via onderstaande knop.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux