Overal en altijd – Iedereen aan de app

Tegenwoordig is vrijwel alles mobiel. Ook op ERP-gebied zijn mobiele devices en applicaties niet meer weg te denken. Steeds meer werkzaamheden vinden immers plaats buiten de reguliere kantoorwerkplek en -tijden. Apps worden daardoor door steeds meer organisaties als verlengstuk van het ERP ingezet. Ook voor innovatieve apps bent u bij Acto aan het goede adres!
Diverse apps voor de bouw- en installatiebranche
In onze branche is het vanzelfsprekend dat mensen ‘buiten’ werken, op de bouwplaats, in het magazijn, en vaak ook ‘on-the-road’ onderweg naar klanten. Deze medewerkers vormen veelal de spil in zowel het operationele proces als de informatievoorziening. U voorziet uw personeel dus graag op tijd van 100 procent betrouwbare informatie. Bovendien moeten uw buitendienstmedewerkers 24/7 in staat zijn om data op een eenvoudige manier door te geven aan uw binnendienst. Met slimme oplossingen zorgt Acto ervoor dat uw buitendienst probleemloos wordt aangesloten op de ERP-software. Zo hebben we voor veel rollen en functies binnen de bouw- en installatiebranche diverse apps ontwikkeld, die u zelf kunt combineren tot de juiste set aan tools.
App voor de servicemonteur
Vier jaar geleden ontwikkelden we met de Servicemonteur App de allereerste Acto-applicatie. Het is een app waar veel installatiebedrijven nog dagelijks met veel plezier gebruik van maken. De wereld van mobiele oplossingen staat echter nooit stil. Vandaar dat de Servicemonteur App vernieuwd op dit moment wordt gemoderniseerd met ons nieuwe app-framework en geoptimaliseerd met diverse nieuwe functionaliteiten.
i-schema-actoservice-apps-700x327-transparant
Diverse innovatieve apps voor uw serviceorganisatie
Ontwikkelen en doorontwikkelen; dat is waar we bij Acto voor staan. Voor uw servicemedewekers hebben we daarom nog veel meer innovatieve apps ontworpen. Zo bieden we hen een uitgebreide set aan kleinere apps, die, in combinatie met de Servicemonteur App, de storingen nog adequater helpt af te handelen. Zo hebben we bijvoorbeeld een app voor het plaatsen van een bestelling voor (klein)materiaal. Deze bestelde materialen kan uw monteur vervolgens direct bij de groothandel afhalen. Het grote voordeel is dat deze bestelling ook in het ERP-systeem wordt geregistreerd en, doordat de bestelling via de Servicemonteur App verloopt, ook direct op de juiste werkbon wordt geboekt. De inkomende factuur is daarmee ook snel (automatisch) verwerkt. Maar ook voor het vastleggen of aanpassen van diverse kenmerken en meetwaardes op de assetinformatie hebben we een app.
Digitale formulieren
Veel van onze klanten maken dagelijks dankbaar gebruik van de Formulieren App. Deze app is zowel standalone als in combinatie met de overige Acto-software en apps te gebruiken. In dit laatste geval profiteert u van de integratiemogelijkheden. Hierdoor worden de standaardgegevens op bijvoorbeeld een keuringsrapport, zoals adres, installatiesoort, type en bouwjaar, ingevuld door het Acto-systeem aan de monteur aangeboden. Hij hoeft zich dus alleen maar te concentreren op de het invullen van de checklist of vragenlijst.

Deze apps zijn nu beschikbaar:
Acto | Verhuur App
Acto | Servicemonteur App
Acto | Projectleider App
Acto | Formulieren App
Acto | Uren App
Acto | Bestellen op Projecten App
Acto | Ontvangst Boeken op Bestelorder App
Acto | Bestellen op Werkorder App
Acto | Afhalen op Werkorder App

App voor tijd- en kostenregistratie
Een andere veel gebruikte app is de Uren App. De naam zegt het al; een app waarmee uw medewerkers hun uren kunnen verantwoorden, maar ook onkosten en kilometers kunnen declareren. De uren (direct, indirect, productief of improductief) en andere informatie komen direct in de urenverantwoordingsmodule, zodat de verloning of facturatie snel kan plaatsvinden. Als de software b.v. gekoppeld is aan voertuigvolgsystemen, dan kan de Uren App automatisch gevuld worden met de juiste uren.
Mobiel werken is niet meer weg te denken uit onze samenleving en daarom staat het ontwikkelen van Apps hoog op de ontwikkelkalender bij Acto. De verschillende Acto apps kunt u gemakkelijk combineren. Voor elke rol of functie binnen uw organisatie kunt u eenvoudig een set samenstellen die onderling met elkaar communiceren.
Meer weten over onze apps?
Heeft u ons speciale Apps-event op 30 november jl. gemist? Maar wel nieuwsgierig naar hoe onze apps werken in de praktijk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij laten de verschillende apps graag aan u zien!

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux