Samenwerking WhiteVision en Acto

Samenwerking WhiteVision en Acto helpt installatiebedrijven tijd besparen 

Installatiebedrijven gaan nog meer tijd besparen dankzij de koppeling tussen de software van Acto en WhiteVision. De integratie zorgt voor een snellere afhandeling van de financiële administratie. Dankzij de koppeling is het overtypen van inkoopfacturen verleden tijd en zijn de facturen direct verwerkt in de ERP-software van Acto. Zo heb je minder administratieve rompslomp en hou je meer tijd over voor de kernactiviteiten van je bedrijf.


Met WhiteVision worden inkoopfacturen automatisch herkend en verwerkt. De software identificeert de belangrijkste informatie zoals factuurnummers, datums en de naam van de crediteur en genereert automatisch boekingsvoorstellen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar minimaliseert ook de kans op overtyp- of invoerfouten. Via de integratie kan de inkoopfactuur direct gebruikt worden voor de verdere afhandeling in de Acto-software, bijvoorbeeld binnen de projectbewaking, termijn- of verkoopfacturatie.

Stroomlijnt de administratie
“Bij WhiteVision helpen we bedrijven om hun financiële processen te optimaliseren en te automatiseren,” aldus Erik Frey, partnermanager bij WhiteVision. “Met deze koppeling kunnen we nu ook de klanten van Acto, die veelal werkzaam zijn in de installatiebranche, een krachtige tool aanbieden om hun financiële administratie te stroomlijnen.”

Sluit naadloos aan op ActoBusiness
“De oplossing van WhiteVision is een mooie aanvulling op onze software”, vult Hans Pronk, product owner bij Acto aan. “Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren waarop we onze klanten kunnen helpen tijd te besparen door repetitieve taken te automatiseren. Het handmatig overtypen en invoeren van inkoopfacturen is voor veel van onze klanten een tijdrovende en weinig inspirerende taak. Door dit proces te automatiseren is de informatie direct beschikbaar in ActoBusiness én houden ze tijd over voor andere, complexere werkzaamheden.”

Over WhiteVision
WhiteVision is gespecialiseerd in de automatisering en vereenvoudiging van processen rondom de administratie.
www.whitevision.nl

Lees hier meer over onze partners.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux