Samenwerking WhiteVision en Acto

Samenwerking WhiteVision en Acto helpt installatiebedrijven tijd besparen 

Installatiebedrijven gaan nog meer tijd besparen dankzij de koppeling tussen de software van Acto en WhiteVision. De integratie zorgt voor een snellere afhandeling van de financiële administratie. Dankzij de koppeling is het overtypen van inkoopfacturen verleden tijd en zijn de facturen direct verwerkt in de ERP-software van Acto. Zo heb je minder administratieve rompslomp en hou je meer tijd over voor de kernactiviteiten van je bedrijf.

Met WhiteVision worden inkoopfacturen automatisch herkend en verwerkt. De software identificeert de belangrijkste informatie zoals factuurnummers, datums en de naam van de crediteur en genereert automatisch boekingsvoorstellen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar minimaliseert ook de kans op overtyp- of invoerfouten. Via de integratie kan de inkoopfactuur direct gebruikt worden voor de verdere afhandeling in de Acto-software, bijvoorbeeld binnen de projectbewaking, termijn- of verkoopfacturatie.

software koppelingen

Stroomlijnt de administratie
“Bij WhiteVision helpen we bedrijven om hun financiële processen te optimaliseren en te automatiseren,” aldus Erik Frey, partnermanager. “Met deze koppeling kunnen we nu ook de klanten van Acto, die veelal werkzaam zijn in de installatiebranche, een krachtige tool aanbieden om hun financiële administratie te stroomlijnen.”

Sluit naadloos aan op ActoBusiness
“De oplossing van WhiteVision is een mooie aanvulling op onze software”, vult Hans Pronk, product owner bij Acto aan. “Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren waarop we onze klanten kunnen helpen tijd te besparen door repetitieve taken te automatiseren. Het handmatig overtypen en invoeren van inkoopfacturen is voor veel van onze klanten een tijdrovende en weinig inspirerende taak. Door dit proces te automatiseren is de informatie direct beschikbaar in ActoBusiness én houden ze tijd over voor andere, complexere werkzaamheden.”

Over WhiteVision
WhiteVision is gespecialiseerd in de automatisering en vereenvoudiging van processen rondom de administratie.
www.whitevision.nl

Wil je meer weten over onze online software? Lees dan meer via onderstaande knop.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux