SelectOnline: Webshop koppeling met leverancier, groothandel en 2BA

Uitgelichte functionaliteit: SelectOnline

Met de software van Acto (zowel ActoBusiness als ActoCalculatie) is het specificeren van de calculatieregels  heel gemakkelijk. Dankzij de webshop koppeling met een steeds groter wordend aantal webshops én de koppeling met 2BA, kunt bij (bijna) alle online groothandels en leveranciers de juiste prijs- en artikelinformatie ophalen. Deze functionaliteit noemen wij SelectOnline.

Webshop koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten

Door de koppeling tussen de Acto-software en de webshops bespaar je als installateur veel tijd bij het opmaken en uitbrengen van offertes. Vanuit de software ga je direct naar de geselecteerde webshop en waarbij je automatisch inlogt. Selecteer in de webshop de gewenste producten, stop ze in de virtuele winkelwagen en neem ze met een druk op de knopover naar Acto. Dankzij deze koppeling heb je altijd de juiste, actuele prijs en artikelomschrijving in je offerte staan. Dat scheelt een hoop fouten en uitzoek werk!

Zo werkt de webshop koppeling van Acto

Ben je benieuwd hoe gemakkelijk deze koppeling werkt? Bekijk dan de onderstaande video, waarin we je dat in 2 minuten uitleggen.

 

Deze leveranciers en groothandels zijn gekoppeld met SelectOnline:

We voegen steeds meer webshops toe aan de lijst van gekoppelde leveranciers / groothandels. Onderstaand het meest recente overzicht. Mis je een webshop waar je veel mee samenwerkt? Laat het ons weten, dan kunnen we ze ook aan SelectOnline koppelen.

Wil je meer weten over snel en slim calculeren met de software van Acto? Klik dan hier.

 

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux