Smarthome Domotica

Over Smarthome

Smarthome technologieën zijn systemen en apparaten die met elkaar communiceren via het internet. Ze zorgen voor meer comfort, efficiëntie en veiligheid in huis. Dit varieert van verlichting en verwarming die je op afstand bedient, tot beveiligingssystemen en huishoudelijke apparaten die je via je smartphone bestuurt. Smarthome Domotica laat in hun showroom klanten real-life zien wat de mogelijkheden in smarthomes zijn en adviseert en levert de gewenste producten.

Hoe Smarthome Domotica aan de slag gaat met haar bedrijfsprocessen

Onlangs koos Smarthome Domotica voor ActoBusiness voor het optimaliseren van haar bedrijfsprocessen. Met de nieuwe software is het beheren en uitvoeren van grotere en complexere projecten straks volledig geautomatiseerd. Zo maken ze hier nauwkeurige calculaties mee, houden ze hun voorraad tot in detail bij en hebben ze de aansturing en communicatie van de buitendienst geoptimaliseerd met de digitale werkbon. De geïntegreerde oplossing zorgt voor een gestroomlijnd proces waarmee ze tijd besparen en snel communiceren met klanten en medewerkers.

Nauwkeurig calculeren en aansturing buitendienst

Smarthome Domotica ontzorgt particulieren van a tot z bij het realiseren van een smarthome en adviseert installateurs bij het selecteren van de juiste producten voor hun klanten. Tijdens dit proces adviseren zij hoe klanten hun woning slimmer kunnen maken met behulp van automatisering, ontwerpen en assembleren ze de domotica systemen en programmeren ze de bijbehorende software. Om dit zorgvuldig en correct te laten verlopen beschikt ActoBusiness over de mogelijkheid om voor online middelenbeheer en is er een koppeling met 2BA. Hiermee gaat Smarthome betrouwbare calculaties maken op basis van actuele prijzen en artikelinformatie. Daarnaast gaan ze aan de slag met de digitale werkbon waarmee ze niet alleen de monteurs beter gaan aansturen, maar krijgen ze ook verbeterd inzicht in de verbruikte materialen. Met deze informatie worden de nacalculaties nog verder geoptimaliseerd.

Meer grip en overzicht dankzij ActoBusiness

Niet alleen het calculatieproces en de aansturing van de buitendienst lopen straks als een geoliede machine, ook alle financiële processen en het voorraadbeheer gaat Smarthome met ActoBusiness automatiseren. Zo minimaliseren ze het aantal handmatige, administratieve taken en krijgen ze meer inzicht in de operationele processen, de voorraad en de marges.

Wil jij ook aan de slag met je bedrijfsprocessen?

Neem dan een kijkje bij onze softwarepakketten. Wij helpen je graag efficiënter en productiever te werken.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux