Software-ontwikkeling 3.0
Van programmeren naar modelleren

“Wij geloven in het ERP van morgen. De markt eist een hoge functionele flexibiliteit, waarbij vanuit één standaard eenvoudig functionele aanvullingen kunnen worden geïmplementeerd, tegen lage kosten en met een korte doorlooptijd bij de klant.”
Willem Verhoef
Algemeen directeur Acto Informatisering

De business wil altijd sneller schakelen dan IT kan leveren. Toch is de druk op de IT-afdeling op dit moment echter groter dan ooit. Mobiliteit en connectiviteit zijn een vanzelfsprekendheid geworden en ook de afhankelijkheid van bedrijfskritische softwareapplicaties is groot. We kunnen simpelweg niet meer zonder.

Maar hoe kunnen we, ondanks de alsmaar groeiende afhankelijkheid en druk, toch een zeer korte time-to-market realiseren? Door vereenvoudigde virtuele weergaves te maken applicatie-elementen. Ofwel, door te modelleren. En het mooie van deze methodiek is; iedereen kan het leren. De complexiteit van het programmeren vervangen we door de logica van het modelleren, waardoor het straks mogelijk is om zelf processen te genereren zonder ook maar één regel code te moeten schrijven.

Modelleren voor een korte time-to-market

Programmeren kost tijd. Modelleren kost minder tijd. Natuurlijk, het huidige Acto-platform voldoet nog steeds. Maar stilzitten is voor ons nooit een optie geweest. Vandaar dat we onze softwareapplicaties met Acto Invictus functioneel vernieuwen, zodat deze voldoen aan de huidige tijd én aan de toekomst. Bijkomend voordeel: onze software is straks direct beschikbaar voor Windows, webtoepassingen en mobiele toepassingen.

Deel dit bericht:
Neem contact op

Meer informatie over de bedrijfssoftware en/of diensten van Acto? Neem contact met ons op!

Onleesbaar? Klik hier voor een nieuwe tekst. captcha txt
low-code-development