Software-ontwikkeling 3.0
Van programmeren naar modelleren

Wij geloven in het ERP van morgen. De markt eist een hoge functionele flexibiliteit, waarbij vanuit één standaard eenvoudig functionele aanvullingen kunnen worden geïmplementeerd, tegen lage kosten en met een korte doorlooptijd bij de klant.”
Willem Verhoef
Algemeen directeur Acto Informatisering

De business wil altijd sneller schakelen dan IT kan leveren. Toch is de druk op de IT-afdeling op dit moment echter groter dan ooit. Mobiliteit en connectiviteit zijn een vanzelfsprekendheid geworden en ook de afhankelijkheid van bedrijfskritische softwareapplicaties is groot. We kunnen simpelweg niet meer zonder.

Maar hoe kunnen we, ondanks de alsmaar groeiende afhankelijkheid en druk, toch een zeer korte time-to-market realiseren? Door vereenvoudigde virtuele weergaves te maken applicatie-elementen. Ofwel, door te modelleren. En het mooie van deze methodiek is; iedereen kan het leren. De complexiteit van het programmeren vervangen we door de logica van het modelleren, waardoor het straks mogelijk is om zelf processen te genereren zonder ook maar één regel code te moeten schrijven. Programmeren kost tijd. Modelleren kost minder tijd. Natuurlijk, het huidige Acto-platform voldoet nog steeds. Maar stilzitten is voor ons nooit een optie geweest. Vandaar dat we onze softwareapplicaties met Acto Invictus functioneel vernieuwen, zodat deze voldoen aan de huidige tijd én aan de toekomst. Bijkomend voordeel: onze software is straks direct beschikbaar voor Windows, webtoepassingen en mobiele toepassingen.

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux