Trainingen en webinars

Haal meer uit uw bedrijfssoftware met een training bij Acto.

De Acto Academy biedt u diverse trainingen die u en uw gebruikers helpen om meer uit uw bedrijfssoftware te halen. Van eerste kennismaking met de software tot specialistische trainingen per module. Op deze manier ondersteunen wij alle gebruikers om (weer) optimaal gebruik te maken van de vele toepassingen die onze software biedt. Voor nieuwe gebruikers of als opfris-cursus voor medewerkers die al langer met de software werken. Voor elke vraag hebben wij een passende training.

Training op locatie bij Acto

Wij verzorgen diverse trainingen bij ons op kantoor in Amersfoort in een speciaal daarvoor uitgeruste trainingslokaal. De trainingen zijn interactief en naast de vastgestelde lesstof is er ook ruimte voor het stellen van vragen of behandelen van vraagstukken die de gebruiker in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Afhankelijk van de onderwerpen duren de trainingen een of meerder dagdelen. Neem voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden contact op met uw accountmanager.

In-house training

Heeft u liever een training bij u op kantoor of op een andere locatie? Uiteraard is het ook mogelijk om op een andere locatie de trainingen te verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online training

Acto biedt ook de mogelijkheid om de trainingen online te volgen. Daarnaast organiseren we ook geregeld webinars over specifieke onderdelen in de software. Deze zijn voor iedereen vrij toegankelijk en makkelijk vanuit kantoor of thuiswerkplek te volgen. Kijk voor ons actuele aanbod van webinars op onze evenementen-pagina.

Note: Wij werken volgens de RIVM-richtlijnen als het gaat om veiligheid met betrekking tot het corona-virus.

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux