Trainingen en webinars

Haal meer uit uw bedrijfssoftware met een training bij Acto.

De Acto Academy biedt u diverse trainingen die u en uw gebruikers helpen om meer uit uw bedrijfssoftware te halen. Van eerste kennismaking met de software tot specialistische trainingen per module. Op deze manier ondersteunen wij alle gebruikers om (weer) optimaal gebruik te maken van de vele toepassingen die onze software biedt. Voor nieuwe gebruikers of als opfris-cursus voor medewerkers die al langer met de software werken. Voor elke vraag hebben wij een passende training.

Training op locatie bij Acto

Wij verzorgen diverse trainingen bij ons op kantoor in Amersfoort in een speciaal daarvoor uitgeruste trainingslokaal. De trainingen zijn interactief en naast de vastgestelde lesstof is er ook ruimte voor het stellen van vragen of behandelen van vraagstukken die de gebruiker in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Afhankelijk van de onderwerpen duren de trainingen een of meerder dagdelen. Neem voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden contact op met uw accountmanager.

In-house training

Heeft u liever een training bij u op kantoor of op een andere locatie? Uiteraard is het ook mogelijk om op een andere locatie de trainingen te verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online training

Acto biedt ook de mogelijkheid om de trainingen online te volgen. Daarnaast organiseren we ook geregeld webinars over specifieke onderdelen in de software. Deze zijn voor iedereen vrij toegankelijk en makkelijk vanuit kantoor of thuiswerkplek te volgen. Kijk voor ons actuele aanbod van webinars op onze evenementen-pagina.

Note: Wij werken volgens de RIVM-richtlijnen als het gaat om veiligheid met betrekking tot het corona-virus.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de effici├źntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux