Trainingen en webinars

Haal meer uit uw bedrijfssoftware met een training bij Acto.

De Acto Academy biedt u diverse trainingen die u en uw gebruikers helpen om meer uit uw bedrijfssoftware te halen. Van eerste kennismaking met de software tot specialistische trainingen per module. Op deze manier ondersteunen wij alle gebruikers om (weer) optimaal gebruik te maken van de vele toepassingen die onze software biedt. Voor nieuwe gebruikers of als opfris-cursus voor medewerkers die al langer met de software werken. Voor elke vraag hebben wij een passende training.

Training op locatie bij Acto

Wij verzorgen diverse trainingen bij ons op kantoor in Amersfoort in een speciaal daarvoor uitgeruste trainingslokaal. De trainingen zijn interactief en naast de vastgestelde lesstof is er ook ruimte voor het stellen van vragen of behandelen van vraagstukken die de gebruiker in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Afhankelijk van de onderwerpen duren de trainingen een of meerder dagdelen. Neem voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden contact op met uw accountmanager.

In-house training

Heeft u liever een training bij u op kantoor of op een andere locatie? Uiteraard is het ook mogelijk om op een andere locatie de trainingen te verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online training

Acto biedt ook de mogelijkheid om de trainingen online te volgen. Daarnaast organiseren we ook geregeld webinars over specifieke onderdelen in de software. Deze zijn voor iedereen vrij toegankelijk en makkelijk vanuit kantoor of thuiswerkplek te volgen. Kijk voor ons actuele aanbod van webinars op onze evenementen-pagina.

Note: Wij werken volgens de RIVM-richtlijnen als het gaat om veiligheid met betrekking tot het corona-virus.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux