Acto Update – najaar 2018

In deze Acto Update vindt u de volgende onderwerpen:

  • ActoCalculatie, de nieuwste versie van onze calculatie-software. Na de 2017 versie, is de Evo-release binnenkort beschikbaar. Bent u benieuwd naar deze nieuwe oplossing? Kom naar de speciale sneak preview op 4 december a.s.
  • Werkt u veel voor woningcorporaties? Dan kunt u niet zonder de Kovra-koppeling.  Met deze koppeling, op basis van salesstandaarden, worden onderhoudsverzoeken automatisch in ActoService opgenomen en verwerkt, en worden de servicetechnici desgewenst automatisch ingepland voor de werkzaamheden.
  • Maak kennis met de vernieuwde Service Monteur App; deel zelf uw schermen in en ontdek de geheel nieuwe look & feel. Hiermee maakt u het afhandelen van werkorders nog sneller.
  • Ook vindt u er meer informatie over diverse nieuwe functionaliteit van ActoProject en ActoService.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en (komende) events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk het magazine online:

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux