Acto Update – najaar 2018

In deze Acto Update vindt u de volgende onderwerpen:

  • ActoCalculatie, de nieuwste versie van onze calculatie-software. Na de 2017 versie, is de Evo-release binnenkort beschikbaar. Bent u benieuwd naar deze nieuwe oplossing? Kom naar de speciale sneak preview op 4 december a.s.
  • Werkt u veel voor woningcorporaties? Dan kunt u niet zonder de Kovra-koppeling.  Met deze koppeling, op basis van salesstandaarden, worden onderhoudsverzoeken automatisch in ActoService opgenomen en verwerkt, en worden de servicetechnici desgewenst automatisch ingepland voor de werkzaamheden.
  • Maak kennis met de vernieuwde Service Monteur App; deel zelf uw schermen in en ontdek de geheel nieuwe look & feel. Hiermee maakt u het afhandelen van werkorders nog sneller.
  • Ook vindt u er meer informatie over diverse nieuwe functionaliteit van ActoProject en ActoService.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en (komende) events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk het magazine online:

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux