Bezoek Acto op de Installatie & Elektro Vakbeurs

Op 14, 15 en 16 mei 2019 vindt in Gorinchem de Installatie & Elektro Vakbeurs plaats. Acto presenteert op deze dagen de nieuwste calculatiesoftware voor de installatiebranche: ActoCalculatie. De vakbeurs staat in het teken van de Installateur van de Toekomst.  De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. De vakbeurs biedt installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen op de werkvloer.

Een van de uitdagingen is efficiënter calculaties en offertes maken. ActoCalculatie biedt hier een oplossing voor. Waarom calculeren met Acto?

• Scherpe calculaties
• Veilig en betrouwbare online software
• Meer calculaties in minder tijd
• Zeer gebruiksvriendelijk
• Gebaseerd op jarenlange branchekennis
• 100% compatibel met branchestandaarden

Lees meer over ActoCalculatie op de website.

Acto is op de beurs te vinden bij stand F115. De Installatie & Elektro Vakbeurs is gratis te bezoeken. U kunt toegangskaarten krijgen met onze registratiecode: 71925010.

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux