Nieuwe ontwikkelaars klaargestoomd voor Evo-release

Februari 2019 begonnen Joost Brouwer, Miriam Roccella, Rony Biram, Ruben Hartong en Vincent Vermaas als ontwikkelaars bij Acto. De afgelopen maanden hebben zij een traject doorlopen om de software van Acto helemaal onder de knie te krijgen.

Joost, Miriam, Rony, Ruben en Vincent hebben allemaal verschillende studieachtergronden, maar hun passie voor IT en hun ambitie om ontwikkelaar bij Acto te worden hebben ze gemeen. Na een week van kennismaking en inlezen begon hun reis in Apeldoorn. Samen met Thinkwise kregen zij in een vogelvlucht SQL- en Software Factory-training om een vliegende start te maken in de taal en het eindproduct.

]Na de training bij Thinkwise begonnen de ontwikkelaars ieder aan een unieke case. Vijf verschillende cases met vijf fictieve klanten. Het doel van de cases is om goed bekend te raken met het ontwikkelen van software binnen de Software Factory en de werkwijze bij Acto, met name voor de Evo-release. Joost, Miriam, Rony, Ruben en Vincent werden meegenomen in het gehele proces; van het opstellen van requirements en design-specificaties, het bedenken van een datamodel tot het daadwerkelijk ontwikkelen van de software. Het uitwerken van de verschillende cases was een mooie uitdaging. In een korte tijd hebben wij veel geleerd en gedaan. Terugkijkend naar waar we eerst stonden en waar we nu staan kunnen we alleen maar zeggen dat we ontzettend gegroeid zijn.” Met een goede basis en vol enthousiasme starten de nieuwe ontwikkelaars nu met werken aan de Evo-release.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux