Nieuwe ontwikkelaars klaargestoomd voor Evo-release

Februari 2019 begonnen Joost Brouwer, Miriam Roccella, Rony Biram, Ruben Hartong en Vincent Vermaas als ontwikkelaars bij Acto. De afgelopen maanden hebben zij een traject doorlopen om de software van Acto helemaal onder de knie te krijgen.

Joost, Miriam, Rony, Ruben en Vincent hebben allemaal verschillende studieachtergronden, maar hun passie voor IT en hun ambitie om ontwikkelaar bij Acto te worden hebben ze gemeen. Na een week van kennismaking en inlezen begon hun reis in Apeldoorn. Samen met Thinkwise kregen zij in een vogelvlucht SQL- en Software Factory-training om een vliegende start te maken in de taal en het eindproduct.

]Na de training bij Thinkwise begonnen de ontwikkelaars ieder aan een unieke case. Vijf verschillende cases met vijf fictieve klanten. Het doel van de cases is om goed bekend te raken met het ontwikkelen van software binnen de Software Factory en de werkwijze bij Acto, met name voor de Evo-release. Joost, Miriam, Rony, Ruben en Vincent werden meegenomen in het gehele proces; van het opstellen van requirements en design-specificaties, het bedenken van een datamodel tot het daadwerkelijk ontwikkelen van de software. Het uitwerken van de verschillende cases was een mooie uitdaging. In een korte tijd hebben wij veel geleerd en gedaan. Terugkijkend naar waar we eerst stonden en waar we nu staan kunnen we alleen maar zeggen dat we ontzettend gegroeid zijn.” Met een goede basis en vol enthousiasme starten de nieuwe ontwikkelaars nu met werken aan de Evo-release.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux