Acto ondertekent convenant Ketenstandaard

Ketenstandaard heeft onlangs een convenant opgesteld dat door een groot aantal softwarepartners is ondertekend. De aanleiding hiervoor is de publicatie van de nieuwste versie van de SALES standaard, de SALES005. Hans Pronk (productmanager) ondertekende namens Acto Informatisering het convenant. Hiermee spreekt Acto de intentie uit om de berichten binnen de softwarepakketten te laten voldoen aan de SALES005 standaard.

Door het ondertekenen van het convenant doet Acto de toezegging dat op 1 januari 2020 de berichten binnen de software voldoen aan de SALES005. Daarnaast is in het convenant opgenomen dat Acto de klanten zal stimuleren om de Messageservice 3.1 te gebruiken voor veiligheid en privacy (AVG).De ondertekening van dit convenant is voor ons niet meer dan logisch. Onze software is op dit moment al helemaal aangepast om met SALES005 en de Messageservice 3.1 te kunnen werken. Ook in onze nieuwste calculatiesoftware gebruiken we de SALES standaard voor artikel- en handelsinformatie.” – Hans Pronk.

De rol van Ketenstandaard is het faciliteren van zowel de softwarepartij als de gebruiker bij de implementatie en gebruik van de software. Ketenstandaard zet ook in op het gebruik van de Messageservice en andere tools die de kwaliteiten van berichten verhogen. Alle partijen die het convenant hebben ondertekend, zullen samen met Ketenstandaard de handen in elkaar slaan om de gehele bouw- infra en onderhoudsmarkt digitaal te laten communiceren met de SALES005 en de Messageservice 3.1.

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux