Klanten maken kennis met nieuwste software Acto

Een paar keer per jaar brengt Acto het magazine Acto Update uit. Hierin worden alle vernieuwingen aan de software beschreven. Omdat er zoveel te vertellen (en te zien) viel, organiseerde Acto de ActoUpdate Live; twee bijeenkomsten waarin de klanten de nieuwste software konden ervaren.

Op 22 mei en 5 juni organiseerde Acto ActoUpdate LIVE. In één ochtend zijn de klanten die zich hiervoor hebben opgegeven bijgepraat over de nieuwste software en hebben ze sneak previews van de Evo-release gezien. De experts van Acto lieten presentaties en demonstraties zien van de software en tijdens de lunch konden zij alle vragen beantwoorden.

Programma

2019-release

Willem Verhoef, algemeen directeur, trapte de ochtend af. Met een volle zaal bespreekt hij de trends waar Acto de afgelopen tijd mee aan de slag is gegaan en tot welke vernieuwingen dat heeft geleid in de 2019-release.

Pascal Geenen demonstreert hier een goed voorbeeld van; Purchase-to-pay. Deze software bevat het inkoop- tot betalingsproces dat zoveel mogelijk is geautomatiseerd.

Een belangrijke trend waar Acto zich momenteel mee bezig houdt, is predictive analyics. Dit is een techniek waarmee je door middel van data-analyse voorspellingen kan doen. Willem Verhoef vertelde over Acto|BI, de dataverzamelingssoftware van Acto. Met deze software is Acto momenteel ook bezig om de techniek van predictive analytics toe te passen.

De Servicemonteur app van Acto heeft dit jaar een grote update gehad. Vincent Lauret heeft hier een demonstratie van gegeven. Daarbij heeft hij ook Acto|Portal laten zien. Een mooie nieuwe ontwikkeling waarmee het serviceproces nog verder gestroomlijnd wordt.

Evo-release

Nadat Acto de nieuwste features van de 2019-release gedemonstreerd had, was het tijd om een update te geven van de Evo-release. Willem Verhoef legt allereerst uit hoe de Evo-release tot stand is gekomen en wat Acto met de Evo-release wil bereiken. Acto wil hiermee inspelen op de huidige trends, maar de software ook futureproof maken. Uit deze release rollen een aantal Acto-producten, vergelijkbaar met de huidige producten: ActoCalculatie en ActoBusiness.

De Evo-experts van Acto, Hans Pronk, Ely Lindhout en Jean-Paul den Boer gaven een preview van de software, waarbij de nadruk lag op ActoCalculatie, projecten, servicecontracten en -sjablonen.

Reacties

Voor iedere aanwezige werden interessante onderwerpen gepresenteerd. Na de presentatie, tijdens de lunch is daarom nog lang nagepraat. De vernieuwingen aan de 2019-release zijn goed ontvangen en iedereen is erg enthousiast over de Evo-release.

Kortom, een bomvolle ochtend waarbij we nog lang niet alles hebben kunnen laten zien. Heeft u de updatesessie gemist of wilt u over een bepaald onderwerp meer weten? Neem dan contact met Acto op.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux