Status update Invictus: Vooraankondiging major release

De afgelopen periode hebben we in het kader van het Invictus-project onze productportfolio op diverse punten aangescherpt en uitgebreid. Dat varieerde van diverse functionele uitbreidingen binnen ActoProject en ActoService, tot het integreren van SharePoint, Power Bi, een uitgebreide workflow-tool, diverse nieuwe apps en de mogelijkheid om formulieren te digitaliseren. Ook op gebied van user interface en gebruiksvriendelijkheid is afgelopen zomer het nodige gebeurd. Dit heeft geresulteerd in een frisse, herkenbare (Office365) look-and-feel en een nog betere user experience.

Maar onze ambitie gaat verder!

Software die nooit veroudert

Op dit moment werken we aan een major release van ActoProject en ActoService. Deze release hebben we de naam Evo gegeven, wat staat voor vooruitgang en evolutie. Het is een oplossing die we niet meer per regel hoeven te programmeren, maar die flexibel en snel te moduleren is dankzij het low-code platform. Door het gebruik van een dergelijk platform kunnen we oplossingen ontwikkelen die technisch gezien niet verouderen, maar altijd gebruikmaken van de nieuwste technieken en compatibel zijn met elk platform.

Alvast een voorproefje zien van deze major release?

Kom naar een van de Invictus-update bijeenkomsten in april en mei.

Major release beschikbaar in 2019

Vertrekpunt bij het ontwikkelen van deze nieuwe release zijn de best-practices en de ‘no hands’-filosofie, waarbij alle functionaliteit die nu in gebruik is een plek krijgt. Waarbij we kritisch kijken naar de processen; als die vereenvoudigd of slimmer gemaakt kunnen worden, nemen we dat mee bij de ontwikkeling. Als eerste wordt op basis van onze 37 jaar ervaring in de branche een integraal basismodel neergezet, gericht op projectmatige en servicegerichte bedrijven. Daar bovenop komen de specifieke branche- en marktsegmentmodellen. Denk aan utiliteit, woning-bouw, infra, bouw, M&O etc. Als laatste is er de mogelijkheid om specifiek voor uw bedrijf of afdeling processen uit te breiden of te personaliseren op die gebieden waar uw onderscheidend vermogen ligt. Daarnaast heeft ieder individu de vrijheid om de schermen te personaliseren.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux