Business Intelligence: Acto breidt aantal datamarts uit

In het laatste kwartaal van 2016 hebben we de BI-oplossing van Acto, op basis van Microsoft Power BI, gelanceerd. Dit leverde direct al een groot aantal enthousiaste gebruikers van deze oplossing op. De toegevoegde waarde die Acto bij deze oplossing levert zit met name in de datamarts. Dit zijn gevalideerde en logische clusters van data uit uw ERP-oplossing. Immers, zonder juiste data is een BI-oplossing nutteloos!

Neem de juiste beslissing

Met de gecombineerde Datawarehouse-oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. Deze self-service oplossing geeft uw beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Een onmisbare en flexibele tool om antwoord te krijgen op al uw cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.

Uitbreiding datamarts service en inkoop

Acto heeft een zestal datamarts ontwikkeld die u direct kunt gebruiken. Uiteraard gaat de ontwikkeling van datamarts door. Op dit moment worden de datamarts voor Service (zowel op basis van registratie als op basis van werkorder) en Inkoop gerealiseerd. Deze draaien nu in beta-versie bij een aantal pilot-klanten. Wilt u ook gebruik maken van ActoBI of de datamarts die u nu in gebruik heeft uitbreiden? Neem dan contact met ons op.

Beschikbare datamarts

• Uren
• Debiteuren
• Crediteuren
• Financiering Onderhanden werk
• Kostenmutaties
• Prestatieverklaringen
• Service
• Inkoop

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux