SelectOnline: Webshop koppeling met leverancier, groothandel en 2BA

Uitgelichte functionaliteit: SelectOnline

Met de software van Acto (zowel ActoBusiness als ActoCalculatie) is het specificeren van de calculatieregels  heel gemakkelijk. Dankzij de webshop koppeling met een steeds groter wordend aantal webshops én de koppeling met 2BA, kunt bij (bijna) alle online groothandels en leveranciers de juiste prijs- en artikelinformatie ophalen. Deze functionaliteit noemen wij SelectOnline.

Webshop koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten

Door de koppeling tussen de Acto-software en de webshops bespaar je als installateur veel tijd bij het opmaken en uitbrengen van offertes. Vanuit de software ga je direct naar de geselecteerde webshop en waarbij je automatisch inlogt. Selecteer in de webshop de gewenste producten, stop ze in de virtuele winkelwagen en neem ze met een druk op de knopover naar Acto. Dankzij deze koppeling heb je altijd de juiste, actuele prijs en artikelomschrijving in je offerte staan. Dat scheelt een hoop fouten en uitzoek werk!

Zo werkt de webshop koppeling van Acto

Ben je benieuwd hoe gemakkelijk deze koppeling werkt? Bekijk dan de onderstaande video, waarin we je dat in 2 minuten uitleggen.

 

Deze leveranciers en groothandels zijn gekoppeld met SelectOnline:

We voegen steeds meer webshops toe aan de lijst van gekoppelde leveranciers / groothandels. Onderstaand het meest recente overzicht. Mis je een webshop waar je veel mee samenwerkt? Laat het ons weten, dan kunnen we ze ook aan SelectOnline koppelen.

Wil je meer weten over snel en slim calculeren met de software van Acto? Klik dan hier.

 

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux