SelectOnline: Webshop koppeling met leverancier, groothandel en 2BA

Uitgelichte functionaliteit: SelectOnline

Met de software van Acto (zowel ActoBusiness als ActoCalculatie) is het specificeren van de calculatieregels  heel gemakkelijk. Dankzij de webshop koppeling met een steeds groter wordend aantal webshops én de koppeling met 2BA, kunt bij (bijna) alle online groothandels en leveranciers de juiste prijs- en artikelinformatie ophalen. Deze functionaliteit noemen wij SelectOnline.

Webshop koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten

Door de koppeling tussen de Acto-software en de webshops bespaar je als installateur veel tijd bij het opmaken en uitbrengen van offertes. Vanuit de software ga je direct naar de geselecteerde webshop en waarbij je automatisch inlogt. Selecteer in de webshop de gewenste producten, stop ze in de virtuele winkelwagen en neem ze met een druk op de knopover naar Acto. Dankzij deze koppeling heb je altijd de juiste, actuele prijs en artikelomschrijving in je offerte staan. Dat scheelt een hoop fouten en uitzoek werk!

Zo werkt de webshop koppeling van Acto

Ben je benieuwd hoe gemakkelijk deze koppeling werkt? Bekijk dan de onderstaande video, waarin we je dat in 2 minuten uitleggen.

 

Deze leveranciers en groothandels zijn gekoppeld met SelectOnline:

We voegen steeds meer webshops toe aan de lijst van gekoppelde leveranciers / groothandels. Onderstaand het meest recente overzicht. Mis je een webshop waar je veel mee samenwerkt? Laat het ons weten, dan kunnen we ze ook aan SelectOnline koppelen.

Wil je meer weten over snel en slim calculeren met de software van Acto? Klik dan hier.

 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux