Thinkwise Low-Code Summit – 13 oktober 2021

Op 13 oktober organiseert onze partner Thinkwise de eerste Low-Code Summit. Zij hebben voor dit online event een divers programma samengesteld, waar ook Acto een bijdrage aan levert.

Low-code voor kernsystemen
Low-code applicatieplatformen worden steeds populairder en steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van deze flexibele, business-gedreven manier van software realiseren. Thinkwise onderscheidt zich van andere low-code platformen door zich volledig op kernsystemen te focussen.
Tijdens deze summit worden de diverse mogelijkheden van low-code voor kernsystemen uitgebreid getoond. Daarnaast maken deelnemers kennis met de makers van het platform, maar ook met bedrijven die low-code tot in het hart van hun organisatie hebben doorgevoerd en voorgoed afscheid hebben genomen van hun legacy-software.

Keynotes, deep dives en break-out sessies
Een van de highlights van deze summit is een keynote verzorgd door Forrester’s senior analist John Bratincevic, waarin hij zijn visie schetst op enterprise low-code oplossingen. Verder zullen diverse Thinkwise-klanten en partners hun ervaringen met het platform delen. Willem Verhoef, directeur van Acto, verzorgt om 11.00 uur een van de break-out sessies, waarin hij vertelt over de voordelen en mogelijkheden van het ontwikkelen van een ERP-systeem op basis van Low-code.

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux