Acto BI – datamart Inkoop is beschikbaar

Het BI-team van Acto werkt continu aan de uitbreiding van nieuwe en bestaande datamarts. Het meest recente proces dat ontsloten is binnen de BI-oplossing is het inkoopproces, hiervoor is nu de datamart Inkoop beschikbaar. Met deze datamart zijn tot op het niveau van bestelorderregels analyses te maken. Vragen over onder meer afgekeurde orders, prestatie- of betalingskorting en afwijkingen tussen orderbedrag en factuurbedrag worden hiermee inzichtelijk.

Voeg zelf nieuwe dimensies toe aan uw bestaande dashboards

Acto-BI-Datamart-Inkoop-Business-IntelligenceStandaard wordt deze datamart uitgeleverd met een aantal inspirerende voorbeelden die vormgegeven zijn op basis van de praktijksituaties bij een aantal van onze klanten, waaronder IJssel Technologie en Klein Poelhuis.

De uitbreiding van de dashboards met nieuwe dimensies als Inkoper, Magazijn, Leverancier en Materiaal kunt u zelf uitvoeren. Vanzelfsprekend staan de consultants van het BI-team voor u klaar als u ondersteuning nodig heeft.

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux