Self Service Business Intelligence onmisbaar om snel te kunnen sturen

Een van de speerpunten binnen Acto Invictus is Business Intelligence. Een tool voor onmisbare stuurinformatie voor alle lagen binnen uw organisatie, waarbij de eindgebruiker zelf zijn dashboards kan samenstellen om juist die informatie te krijgen die hij of zij voor het werk nodig heeft. Zonder de hulp van uw IT-afdeling of een consultant: Self Service BI. De nieuwe generatie eindgebruikers is in haar dagelijkse leven gewend om met IT te leven (smartphone, apps, smart homes etc) en wenst dezelfde snelheid en vrijheid in zijn professionele omgeving. Acto biedt hiervoor een oplossing in combinatie met Power BI van Microsoft.

Met de gecombineerde oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. U bent niet meer afhankelijk van consultants of uw IT-afdeling voor aanpassingen van rapportages of query’s.

Met deze self-service-oplossing geeft u beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace & via any device. Een onmisbare tool om antwoord te krijgen op de cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux