Acto BI – datamart Inkoop is beschikbaar

Het BI-team van Acto werkt continu aan de uitbreiding van nieuwe en bestaande datamarts. Het meest recente proces dat ontsloten is binnen de BI-oplossing is het inkoopproces, hiervoor is nu de datamart Inkoop beschikbaar. Met deze datamart zijn tot op het niveau van bestelorderregels analyses te maken. Vragen over onder meer afgekeurde orders, prestatie- of betalingskorting en afwijkingen tussen orderbedrag en factuurbedrag worden hiermee inzichtelijk.

Voeg zelf nieuwe dimensies toe aan uw bestaande dashboards

Acto-BI-Datamart-Inkoop-Business-IntelligenceStandaard wordt deze datamart uitgeleverd met een aantal inspirerende voorbeelden die vormgegeven zijn op basis van de praktijksituaties bij een aantal van onze klanten, waaronder IJssel Technologie en Klein Poelhuis.

De uitbreiding van de dashboards met nieuwe dimensies als Inkoper, Magazijn, Leverancier en Materiaal kunt u zelf uitvoeren. Vanzelfsprekend staan de consultants van het BI-team voor u klaar als u ondersteuning nodig heeft.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux