Ontdek de voordelen van ActoService

ActoService: Volledig en compleet geïntegreerd systeem voor serviceorganisaties

Het verlenen van optimale service is een vak. Goede informatie is steeds meer van belang voor het bieden van kwaliteit. Uw servicemedewerkers moeten op ieder moment kunnen beschikken over de juiste informatie van de installatie en de uitvoeringsgegevens. Het management heeft inzicht nodig in bijvoorbeeld de producti­viteit van de monteurs en de prestaties van de ingezette installaties. Hoe zorgt u er nu eenvoudig voor dat uw klant tevreden blijft, dat u de storing zo efficiënt mogelijk oplost en dat u de uitgevoerde werkzaam­heden zo snel mogelijk kunt factureren?

Maak in een minuut kennis met ActoService

Met ActoService is dit mogelijk en heeft u overzicht en inzicht. ActoService biedt u een compleet systeem met apps, portalen en business intelligence. In de korte video laten wij u, in iets meer dan een minuut, kennismaken met onze service-oplossing. Natuurlijk veel te kort om u alles te vertellen over deze complete oplossing, die met veel succes  dagelijks bij diverse (middel)grote installatiebedrijven wordt gebruikt.  

Nieuwsgierig geworden naar wat ActoService voor u kan betekenen?

Wij laten het u graag zien tijdens een vrijblijvende demonstratie!

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux