Acto ondertekent convenant Ketenstandaard

Ketenstandaard heeft onlangs een convenant opgesteld dat door een groot aantal softwarepartners is ondertekend. De aanleiding hiervoor is de publicatie van de nieuwste versie van de SALES standaard, de SALES005. Hans Pronk (productmanager) ondertekende namens Acto Informatisering het convenant. Hiermee spreekt Acto de intentie uit om de berichten binnen de softwarepakketten te laten voldoen aan de SALES005 standaard.

Door het ondertekenen van het convenant doet Acto de toezegging dat op 1 januari 2020 de berichten binnen de software voldoen aan de SALES005. Daarnaast is in het convenant opgenomen dat Acto de klanten zal stimuleren om de Messageservice 3.1 te gebruiken voor veiligheid en privacy (AVG).De ondertekening van dit convenant is voor ons niet meer dan logisch. Onze software is op dit moment al helemaal aangepast om met SALES005 en de Messageservice 3.1 te kunnen werken. Ook in onze nieuwste calculatiesoftware gebruiken we de SALES standaard voor artikel- en handelsinformatie.” – Hans Pronk.

De rol van Ketenstandaard is het faciliteren van zowel de softwarepartij als de gebruiker bij de implementatie en gebruik van de software. Ketenstandaard zet ook in op het gebruik van de Messageservice en andere tools die de kwaliteiten van berichten verhogen. Alle partijen die het convenant hebben ondertekend, zullen samen met Ketenstandaard de handen in elkaar slaan om de gehele bouw- infra en onderhoudsmarkt digitaal te laten communiceren met de SALES005 en de Messageservice 3.1.

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux