Webinar | ‘Grip op uw projecten’ | 15 juli 2020

Vanuit de Acto Academy organiseren we diverse webinars om kennis te maken met onze software. Dit webinar is ook geschikt voor bedrijven die (nog) niet met de Acto-software werken, maar wel een eerste indruk willen krijgen van de mogelijkheden.

Tijdens dit webinar leert u in een half uur tijd hoe u met de Acto-software meer grip krijgt op uw projecten!

In dit Webinar gaan we een commerciële calculatie omzetten naar een werkbegroting die gebaseerd op de volgorde van de bouw. Daarbij wordt het uitvoeringsbudget door het systeem verdeeld over de geplande activiteiten. Alle bestedingen (middelen en uren) worden vervolgens tegenover deze uitvoeringsbudgetten geschreven waardoor er gedurende het project een duidelijk overzicht ontstaat van de voortgang. Het is nu aan de projectleider om periodiek een inschatting te maken van de budgetten die hij nodig heeft om het project succesvol af te ronden. We zijn nu ook instaat om periodiek resultaat te nemen op basis van de POC (percentage of completion).

We behandelen o.a. de volgende onderwerpen: 

Calculatie op basis van bestekposten;
Calculatie omzetten naar een werkbegroting;
Opdracht registreren;
Opdracht in de tijd uitzetten;
Projectbudget op activiteitenniveau;
Materiaal bestellen;
Uren schrijven;
Prognose uitvoeringsresultaat bekijken;
Resultaat nemen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via onderstaande button:

Webinar ‘Grip op uw projecten’


Datum: Woensdag 15 juli 2020
Start: 10.00 uur

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u het webinar kunt volgen.

Deelname=gratis

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux