“Competitief voordeel voor onze klanten dankzij ontwikkeltool Thinkwise”

De visie van Acto op gebied van software-ontwikkeling heeft met de keuze voor de ontwikkelomgeving van Thinkwise een enorme vlucht genomen. Door software te modelleren en daarna te genereren wordt een hoge mate van flexibiliteit gekregen en kunnen persoonlijke of klantspecifieke wensen eenvoudig in de software worden geconfigureerd. Daarnaast is de software direct beschikbaar voor cliënt, web en mobiel.

In de referentiecase leest u waarom Acto heeft gekozen voor Thinkwise als partner.

11ee738a-a31b-4d99-8bed-3ec72b24e3ed
Meer informatie over de ontwikkelstrategie van Acto vindt u op www.acto-invictus.nl

COMPETITIEF VOORDEEL

“Wij bedienen in de regel de middelgrote en grote bedrijven. Die willen we een competitief voordeel geven door het inzetten van best practice branchemodellen voor bijvoorbeeld utiliteit, infra, marine en offshore, industrie en woningbouw, aangevuld met specifieke functionaliteit voor processen waarmee onze klant zich onderscheidt van de concurrent.” Aldus Willem Verhoef.

SNELLER ONTWIKKELEN

Ondanks dat de huidige applicaties van Acto functioneel uitstekend voldoen, mist het bedrijf een hoge mate van flexibiliteit in functionaliteit. Daarnaast wordt er apart ontwikkeld voor client, web en mobile. Acto zocht daarom een platform om veel sneller en tegen lagere (beheer)kosten te ontwikkelen.

PROOF OF CONCEPT

“Mooi om te zien dat Thinkwise in vijf dagen één van je belangrijkste applicaties kan nabouwen. En dat het ook werkt. Dat was ik nog nooit eerder tegen gekomen.”

RESULTAAT

“We zijn na een zeer gedegen selectie en leerperiode pas een half jaar bezig, maar leveren nu al de eerste functionele applicaties op. Het plan is om in 2018 de eerste concrete producten klaar te hebben om naar klanten te kunnen uitrollen.”

Deel dit bericht:
Neem contact op

Meer informatie over de bedrijfssoftware en/of diensten van Acto? Neem contact met ons op!

Onleesbaar? Klik hier voor een nieuwe tekst. captcha txt