Eurosafe Solutions kiest ERP-pakket van Acto

Eurosafe Solutions, een internationale specialist in valbeveiliging, tekende half oktober voor de ERP-software van Acto. Het bedrijf wilde haar ERP-omgeving optimaliseren ter ondersteuning van een aantal strategische doelen, en vond in Acto de juiste partner. “Wij willen onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Digitaliseren richting de toekomst, meer in control zijn over onze processen. In Acto vonden wij een partij met een duidelijke visie naar een toekomstig pakket, die de oplossing niet alleen implementeert, maar deze ook blijft door ontwikkelen,” aldus Mark Dubbink, directeur van Eurosafe Solutions. “Ook wat betreft de contacten hadden we een goed en vertrouwd gevoel bij Acto. Niet alleen in de veiligheidsbranche waarin wij zitten, maar ook op gebied van ict,is het prettig als er een goede klik is.”

Optimale ondersteuning van basisprocessen

Een belangrijke afweging in Eurosafe Solutions’ keuze voor Acto was de mogelijkheid processen strakker te managen. “Ons streven is een verstevigd marktleiderschap in Nederland, onder meer door een beter serviceniveau en een verdere professionalisering van de organisatie,” legt Dubbink uit. “Met de oplossing van Acto worden onze basisprocessen optimaal ondersteund – in een geïntegreerd systeem, in plaats van losse pakketten.” Robert ter Burg, salesmanager bij Acto, licht toe: “Door het digitaliseren van bijvoorbeeld calculaties, werkbonnen en keuringsrapporten, en door tools zoals de planning en de buitendienstautomatisering maakt Eurosafe een grote efficiëntieslag. Informatie is digitaal beschikbaar, beter herleidbaar en iedereen kijkt naar dezelfde gegevens. Daardoor werken gebruikers sneller en efficiënter.”

Foto: (v.l.n.r.) William Zegers, directeur van Acto Informatisering, Robert ter Burg, salesmanager bij Acto, Mark Dubbink, directeur van Eurosafe Solutions, Marc van der Meulen, projectmanager bij Eurosafe Solutions

Perfecte aansluiting op proces

In de eerste fase hield Acto verschillende interviews met eindgebruikers, om vast te stellen waar de software goed aansloot en waar er eventueel uitdagingen waren. Op basis van deze blauwdruk is de implementatie gestart. “Tijdens de implementatie organiseert Acto simulaties, waarin we de klant meenemen in de oplossing. Zo zien ze precies hoe de software hun processen gaat ondersteunen,” vertelt ter Burg. Acto ziet de communicatie met eindgebruikers als een belangrijk onderdeel van de implementatie. “Het voordeel van ons ERP-pakket is dat het een vooraf ingericht systeem is, dat we afstellen richting de wensen van de klant, zodat het perfect aansluit.”

Over Eurosafe Solutions

Logo Eurosafe SolutionsEen veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten, zonder compromis. Dat is waar Eurosafe Solutions voor staat. Deze specialist op het gebied van valveiligheid werd opgericht in 1999, en is inmiddels met meer dan 250 medewerkers actief vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België. Hierbij staat het gedachtegoed veilig werken en veilig thuiskomen centraal. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe veiligheidsvraagstukken. Eurosafe Solutions is een partij met een bewezen trackrecord en een breed portfolio.

Eurosafe Solutions heeft het unieke Safety at Height Management System® ontwikkeld. Hierin komen al onze diensten naar voren, die u ondersteunen bij het beheren en onderhouden van een  (industriële) vastgoedportefeuille. Wij ondersteunen u graag door ons integrale veiligheidsconcept, bestaande uit vijf onderdelen, in te zetten. Deze onderdelen hangen nauw met elkaar samen, zonder opeenvolgend te hoeven zijn. Door de veiligheidsketen bij werkzaamheden op hoogte te sluiten, levert het SHMS® een resultaat groter dan de som der delen.

www.eurosafesolutions.nl

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux