Ontbijtsessie: Snel calculeren met ActoCalculatie

NOG SNELLER CALCULEREN? KOM NAAR DE ONTBIJTSESSIE OVER ACTOCALCULATIE

Volgens gebruikers snel vertrouwd en heel makkelijk om mee te werken

In deze drukke tijden wilt u bij nieuwe aanvragen snel een goede prijs neer kunnen leggen bij uw klant of opdrachtgever. Slimme software helpt u daarbij. Software die specifiek is ontwikkeld voor uw werk als installateur of technische dienstverlener. Die u kunt gebruiken zoals ú dat wilt en waar u direct mee uit de voeten kunt.

Met de allernieuwste versie van ActoCalculatie kan dat en dat laten wij u graag zien tijdens de ontbijtsessies op woensdag 13 februari en donderdag 7 maart 2019. Uiteraard zorgen we daarbij voor goede koffie en hele lekkere broodjes.

Aanmelden is niet meer mogelijk, neem contact met ons op voor meer informatie over de software

Tijd en locatie

Tijd: 7.30 – 10.00 uur

Locatie: Acto Informatisering,  Amsterdamseweg 51a in Amersfoort

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel rekenen we op uw komst, zodra u zich heeft aangemeld.

Meer weten over ActoCalculatie?

Tijdens deze ontbijtsessies staan de volgende onderwerpen op het programma:

  • Een introductie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van calculeren.
  • Ervaringen uit de praktijk.
  • Een demonstratie van de calculatiesoftware aan de hand van een praktijkgerichte case waarin duidelijk wordt:
    • Hoe u snel en simpel goede calculaties maakt met bijvoorbeeld branchestandaarden.
    • Hoe u binnen uw bedrijf de uniforme werkwijze waarborgt in calculaties.
    • Hoe u de nieuwste technologische ontwikkelingen in calculaties toepast.
  • Uitleg over hoe u zelf snel aan de slag kunt met deze online calculatiesoftware.

Dit zeggen onze gebruikers over ActoCalculatie

Met ruim 35 jaar ervaring in de technische dienstverlening ontwikkelden we ActoCalculatie door tot flexibele en gebruiksvriendelijke calculatiesoftware waarmee u heel veel tijd bespaart.

Dat bewijzen onder meer de gebruikerstests na onze meest recente vernieuwingsslag. Alle deelnemers vonden probleemloos hun weg door de software en konden zonder nadere instructie een calculatie en bijbehorende offerte maken. Ervaringen uit de praktijk komen ook aan bod tijdens de ontbijtsessies.

“De software is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook voor de meeste gebruikers herkenbaar (Microsoft/ Outlook /Excel). Dankzij de herkenbaarheid zal het voor de meeste gebruikers al snel vertrouwd aanvoelen en zij zullen er makkelijk en snel mee kunnen werken. ”

Jeroen Scholten – calculator / engineer bij GUTS Installatietechniek

“Het wijst zich allemaal net wat makkelijker en is absoluut intuïtiever! Alleen al de manier van zoeken, dat nu op een Google-achtige wijze gebeurt, sluit veel beter aan bij wat we vandaag de dag gewend zijn en verwachten.”

Rob Vos, Databeheerder bij Croonwolter&dros

Online en direct aan de slag

Ook goed om te weten: ActoCalculatie is online software waarmee u direct aan de slag kunt en waardoor u altijd werkt met de meest up-to-date versie. Ander groot voordeel is het gebruik van de koppeling met online artikelbestanden (bv 2BA) en de koppeling met diverse webshops. Daarnaast is de software zeer gebruiksvriendelijk. Bent u bekend met Excel? Dan heeft u het werken met ActoCalculatie zo onder de knie. Dankzij de flexibele en gebruiksvriendelijke interface deelt u makkelijk uw eigen schermen en werkprocessen in. In de meeste gevallen kunt u dat zelf. Natuurlijk kunt u hierbij ook de hulp van onze ervaren consultants inroepen. Zij staan u graag te woord, online of op locatie.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux