Ketenstandaard Congres 2021

Op 25 en 26 maart 2021 organiseert Ketenstandaard de online talkshow ‘De Keten Draait Door – Van Idee tot Bouwwerkdossier’ waarin ze in gesprek gaan met verschillende prominenten uit de sector. En ook u kunt interactief deelnemen aan de uitzending, virtuele beurs én uitgebreid webinarprogramma!

Online Talkshow

Op 25 maart is de online talkshow. Tafelgasten uit de hele bouwsector zullen onder bezielde begeleiding van Ben van der Burg in gesprek gaan met elkaar over onder andere een duurzaam en efficiënter bouwproces, de Wet Kwaliteitsborging, circulariteit, predictive maintenance en bouwlogistiek. Wat is de impact van de Bouwagenda en DigiGo op het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samen werken aan vernieuwing? Hoe kunnen het bouwwerkdossier en de standaarden STABU,  ETIM en DICO, maar ook andere bouwstandaarden, hieraan bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA EN OM U GRATIS AAN TE MELDEN OP DE SPECIALE WEBSITE WWW.KETENSTANDAARDDRAAITDOOR.NL

Virtuele beurs

Tijdens de virtuele beurs zijn verschillende service providers aanwezig, waaronder Acto, die u graag meer vertellen over hun producten, de implementatie en werking van onze standaarden. De virtuele beurs is op donderdag 25 en vrijdag 26 maart geopend!

Webinars
Naast de virtuele beurs organiseren verschillende service providers een webinar, waarin u tot in detail wordt meegenomen over de mogelijkheden die de standaarden bieden in de praktijk. Acto organiseert op vrijdagochtend, 26 maart, een webinar waarbij de mogelijkheden voordelen van de inzet van Purchase2Pay in uw inkoop- en facturatieproces. 

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux