Ketenstandaard Congres 2021

Op 25 en 26 maart 2021 organiseert Ketenstandaard de online talkshow ‘De Keten Draait Door – Van Idee tot Bouwwerkdossier’ waarin ze in gesprek gaan met verschillende prominenten uit de sector. En ook u kunt interactief deelnemen aan de uitzending, virtuele beurs én uitgebreid webinarprogramma!

Online Talkshow

Op 25 maart is de online talkshow. Tafelgasten uit de hele bouwsector zullen onder bezielde begeleiding van Ben van der Burg in gesprek gaan met elkaar over onder andere een duurzaam en efficiënter bouwproces, de Wet Kwaliteitsborging, circulariteit, predictive maintenance en bouwlogistiek. Wat is de impact van de Bouwagenda en DigiGo op het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samen werken aan vernieuwing? Hoe kunnen het bouwwerkdossier en de standaarden STABU,  ETIM en DICO, maar ook andere bouwstandaarden, hieraan bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA EN OM U GRATIS AAN TE MELDEN OP DE SPECIALE WEBSITE WWW.KETENSTANDAARDDRAAITDOOR.NL

Virtuele beurs

Tijdens de virtuele beurs zijn verschillende service providers aanwezig, waaronder Acto, die u graag meer vertellen over hun producten, de implementatie en werking van onze standaarden. De virtuele beurs is op donderdag 25 en vrijdag 26 maart geopend!

Webinars
Naast de virtuele beurs organiseren verschillende service providers een webinar, waarin u tot in detail wordt meegenomen over de mogelijkheden die de standaarden bieden in de praktijk. Acto organiseert op vrijdagochtend, 26 maart, een webinar waarbij de mogelijkheden voordelen van de inzet van Purchase2Pay in uw inkoop- en facturatieproces. 

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux