Krijg sneller betaald met iDeal

Werkt u veel in opdracht van particulieren? En wilt u dat zij zonder veel moeite snel uw factuur kunnen betalen? Kies dan voor de iDEAL-betaaloplossing van Acto. Hiermee verzendt u uw digitale facturen inclusief een iDEAL betaaloptie!

Direct betalen vanuit de mail

Vaak is het (te) laat betalen van een factuur niet eens onwil, maar wordt uw papieren factuur ergens op een stapel gelegd en ontsnapt zo aan de aandacht. Of nog erger, deze verdwijnt samen met de rest van de stapel bij het oud papier in de papierbak! Dankzij de iDEAL-oplossing van Acto is het vergeten of kwijtraken van facturen verleden tijd. De factuur wordt per mail verzonden en kan vanuit deze mail ook direct betaald worden dankzij een betaalknop of QR-code. Alle gegevens van de factuur zoals, bedrag, factuurnummer en uw rekeningnummer zijn al ingevuld. De klant hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar op ‘OK’ te klikken.

"Wij verzorgen bij duizenden particulieren de (brand-)beveiligingsinstallaties. De facturen die wij jaarlijkse naar hen sturen voorzien wij sinds kort van een iDEAL-betaallink. We krijgen daarmee niet alleen sneller betaald, maar het scheelt ons ook een hoop tijd! We hoeven veel minder na te bellen of herinneringen te versturen!"

Chubb Fire & Security logo

Direct versturen vanuit de Acto-software

In de Acto-software kunt u bij de debiteur aangeven hoe de facturatie moet gaan verlopen. Selecteert u iDeal-betaling, dan zal vanuit Acto de factuurdata via een XML-bericht worden omgezet naar een factuur met betaallink. Hiervan wordt automatisch een mail gemaakt, inclusief een pdf-factuur als bijlage. Uiteraard zijn zowel de e-mails als de factur opgemaakt in uw eigen huisstijl, zoals in het Acto-systeem is vastgelegd. En is de factuur betaald? Dan wordt ook direct de betaalstatus in de mail bijwerkt, zo ziet ook uw klant of de factuur al betaald is. Eenvoudiger kan het niet.

Voordelen iDEAL

  • Krijg sneller betaald door uw klanten.
  • Uw eigen huisstijl en factuurtemplate voor correspondentie.
  • Kortere verwerkingstijd dankzij digitale facturen.
  • Uw klanten verrichten de betaling in de vertrouwde en veilig online omgeving van hun bank.
  • Betaling matcht direct met uw financiële administratie, omdat alle betaalgegevens al worden ingevuld.

Wilt u meer informatie of ook aan de slag met digitale facturen met iDeal betaalmogelijkheid? 

Neem contact met ons op!

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux