Rolgebaseerd werken met 360 graden concept

Meer inzicht en makkelijk navigeren

Bedrijfssoftware staat bij veel gebruikers gelijk aan heel veel schermen, veel klikken, lastig in gebruik en al helemaal niet flexibel. Voor ActoBusiness hebben we daarom gekozen voor een andere aanpak met een nieuwe look-and-feel, in de vorm van de zogenaamde 360-graden schermen. En de naam verraadt het al, het geeft de gebruiker 360 graden inzicht en overzicht in zijn werkzaamheden. Of het nu gaat over commerciële kansen, klanten of lopende projecten, met deze nieuwe interface vind je als gebruiker letterlijk alle informatie in een scherm. Minder klikken, een duidelijke workflow en daardoor makkelijk in het gebruik.

Stel je klant centraal (of je project, of jezelf, of…)

De basis van het 360-graden scherm bepaal je helemaal zelf. Afhankelijk van jouw werkzaamheden bepaal je vanuit welke invalshoek je de informatie getoond wilt hebben. Het schermtype is standaard ingesteld op een 360-graden scherm. Via de gebruikersvoorkeuren kan je ook nog voor de traditionele weergave kiezen.

Een voorbeeld. Als salesmanager heb je een compleet overzicht van de informatie rondom een relatie die jij beheert. Geen overbodige informatie dus lekker overzichtelijk.

Als je een relatie selecteert je ziet direct alle gerelateerde onderwerpen als tabjes verschijnen. Denk hierbij aan lopende kansen, calculaties, offertes, opdrachten etc. Al deze tabjes worden gevuld met de data van die geselecteerde relatie. Zo zie je vanuit dit scherm niet alleen alle openstaande offertes bij de geselecteerde relatie, maar maak je net zo makkelijk een nieuwe calculatie voor hem aan. Allemaal vanuit een scherm!  Uiteraard wordt er rekening gehouden met de bestaande gebruikersrechten en -rollen en zie jij alleen die informatie waartoe jij rechten hebt.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat het lastig kan zijn de juiste software te kiezen die een oplossing biedt voor alles wat je zoekt. Om alvast inzicht te geven in wat voor soort software bij jouw bedrijf past kun je onze gratis test doen. Die laat jou binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux