Meer inzicht en makkelijk navigeren

Bedrijfssoftware staat bij veel gebruikers gelijk aan heel veel schermen, veel klikken, lastig in gebruik en al helemaal niet flexibel. Voor ActoBusiness hebben we daarom gekozen voor een andere aanpak met een nieuwe look-and-feel, in de vorm van de zogenaamde 360-graden schermen. En de naam verraadt het al, het geeft de gebruiker 360 graden inzicht en overzicht in zijn werkzaamheden. Of het nu gaat over commerciële kansen, klanten of lopende projecten, met deze nieuwe interface vind je als gebruiker letterlijk alle informatie in een scherm. Minder klikken, een duidelijke workflow en daardoor makkelijk in het gebruik.

Stel je klant centraal (of je project, of jezelf, of…)

De basis van het 360-graden scherm bepaal je helemaal zelf. Afhankelijk van jouw werkzaamheden bepaal je vanuit welke invalshoek je de informatie getoond wilt hebben. Het schermtype is standaard ingesteld op een 360-graden scherm. Via de gebruikersvoorkeuren kan je ook nog voor de traditionele weergave kiezen.

Een voorbeeld. Als salesmanager heb je een compleet overzicht van de informatie rondom een relatie die jij beheert. Geen overbodige informatie dus lekker overzichtelijk.

Als je een relatie selecteert je ziet direct alle gerelateerde onderwerpen als tabjes verschijnen. Denk hierbij aan lopende kansen, calculaties, offertes, opdrachten etc. Al deze tabjes worden gevuld met de data van die geselecteerde relatie. Zo zie je vanuit dit scherm niet alleen alle openstaande offertes bij de geselecteerde relatie, maar maak je net zo makkelijk een nieuwe calculatie voor hem aan. Allemaal vanuit een scherm!  Uiteraard wordt er rekening gehouden met de bestaande gebruikersrechten en -rollen en zie jij alleen die informatie waartoe jij rechten hebt.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux