Spindler kiest voor toekomstbestendige oplossing van Acto

Spindler Installatietechniek is een ’totaalinstallateur’ die actief is in de woningbouw en utiliteit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Het bedrijf zocht een nieuwe, bedrijfsbrede software-oplossing en vond deze bij Acto. “Ons huidige systeem voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Met Acto hebben we een partij gevonden die zorgt dat wij klaar zijn voor de toekomst en dat wij mee kunnen, of zelfs voorop kunnen lopen, met de nieuwste ontwikkelingen in onze branche op het gebied van ICT,” aldus Fons Rienstra, controller bij Spindler.

Focus op integraal serviceproces
Spindler heeft gekozen om met zowel de projecten als service-oplossing van Acto te gaan werken. Tijdens het selectieproces lag de focus vooral op het integrale serviceproces. “De oplossing die Acto levert op gebied van servicemanagement, sluit naadloos aan op onze wensen en processen, en onderschrijft voor ons nog maar eens dat Acto exact weet wat er in onze branche speelt en voor welke uitdagingen installatiebedrijven staan. Zij kunnen dat vervolgens direct vertalen naar gebruiksvriendelijke software-oplossingen die ons helpen de processen te optimaliseren,” aldus Rienstra. De monteurs van Spindler zullen worden uitgerust met een tablet met diverse apps, waarmee zij hun werkzaamheden nog efficiënter kunnen uitvoeren. Ook is er gekozen voor een slim planningsysteem van PCA Mobile.

Foto: Richard Spindler, directeur / eigenaar van Spindler (links) en William Zegers, directeur van Acto Informatisering (rechts)

Up-to-date artikelbestand
Daarnaast is het artikelbeheer een belangrijk selectiecriterium geweest voor Spindler. Acto heeft van oudsher veel ervaring met artikelbeheer en heeft daar in de loop der tijd diverse bewezen oplossingen voor ontwikkeld, die nu ook Spindler zullen gaan helpen om het artikelbestand dagelijks up-to-date te hebben en houden.

Bewezen implementatiemethodiek
Spindler heeft gekozen voor de ActoSprint implementatiemethodiek, waarmee de software, op basis van de best practices uit de installatiebranche, snel kan worden geïmplementeerd. Acto heeft hiermee de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en de sturende implementatiemethodiek ActoSprint heeft zich al ruimschoots bewezen. “De implementatie van nieuwe software is altijd een gezamenlijke inspanning; daarbij is het hebben van een klik tussen de medewerkers van Spindler en Acto erg belangrijk. En die klik is er zeker!”

Over Spindler Installatietechniek
Spindler is een naam die staat. Inmiddels ruim 94 jaar is deze financieel sterke Rotterdamse ’totaalinstallateur’ actief in de woningbouw en utiliteit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Of het nu gaat om grootschalige projecten of om individuele wensen, Spindler werkt altijd volgens een herkenbare en succesvolle stijl. Daarbij staan techniek, kennis en ervaring in dienst van de klant. Van u. Dát is Spindler.
www.spindler.nl

 

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux