Ketenstandaard Bouw & Installatie:
Deelnemersbijeenkomst – 31 oktober 2018

Meer weten over de praktische toepassingen van de SALES Standaard? Kom naar de deelnemersbijeenkomst op 31 oktober met Acto Informatisering, Stadlander & Info Support Real Estate Services en Wonen Zuid & cegeka-dsa.

ERP-leverancier Acto Informatisering heeft diverse klanten die voor woningcorporaties en woningbouwverenigingen het onderhoud verzorgen. Dankzij de geïntegreerde KOVRA-koppeling komen de onderhoudsverzoeken automatisch in het servicemanagement van hun klanten, en worden de servicetechnici desgewenst automatisch ingepland voor de werkzaamheden. Ze bespreken een praktijkcase van één van hun klanten.

Bij de koppeling met haar ketenpartners maakt Stadlander gebruik van de ISRES Datarotonde; de schakel tussen Stadlander en onderhoudsregisseurs. Daarbij maken ze gebruiken van de SALES Standaard. Zo kan er vanuit Stadlander uniform worden gewerkt en is de informatie voor ketenpartners toepasbaar in hun eigen ERP-systeem.

Wonen Zuid is een gevestigde corporatie in het zuiden. Onlangs hebben ze de overstap gemaakt naar het versturen van onderhoudsopdrachten naar aannemers volgens de SALES Standaard. Hierbij maken ze gebruik van het ERP-systeem van cegeka-dsa. Tijdens hun presentatie delen ze hun eerste ervaringen met het uitwisselen van de berichten.

Naast deze praktijkcase vertelt Luuk d’Hooghe (senior adviseur SALES Standaard) u alles over de SALES Standaard, de validatietool en de SALES005.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier inschrijven, en u mag uiteraard een collega meenemen.

We zien u graag op 31 oktober in Roermond!

Programma:

9:00 Ontvangst
9:30 Presentaties:
Introductie door Luuk d’Hooghe (senior adviseur SALES Standaard)
Praktijkcase met Acto Informatisering
Praktijkcase met Stadlander & ISRES Datarotonde
Praktijkcase met Wonen Zuid & cegeka-dsa
12:30 Netwerken & lunch

Locatie:

ECI Cultuurfabriek
ECI 13
6041 MA Roermond
Klik hier voor de routebeschrijving.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux