ENGIE kan al jaren rekenen op Acto

ENGIE staat centraal in de nieuwe Insigths, het vakblad dat de diverse innovaties en ontwikkelingen belicht en dit keer geheel in het teken staat van technische dienstverlening. In het magazine geeft management en directie van ENGIE haar visie op de brancheontwikkelingen beleid en innovatie. Praktijkcases, interviews en achtergrondartikelen gaan inhoudelijk in op de stand van zaken in de bedrijfstak. Ook een aantal van de (ICT-) partners van ENGIE hebben een plaats gekregen in dit magazine, zo ook Acto.  ENGIE  kan al jaren rekening op Acto en onze innovatie calculatiesoftware waar ENGIE mee werkt.

Lees hier meer over de mogelijkheden van onze calculatie-oplossing.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux