ENGIE kan al jaren rekenen op Acto

ENGIE staat centraal in de nieuwe Insigths, het vakblad dat de diverse innovaties en ontwikkelingen belicht en dit keer geheel in het teken staat van technische dienstverlening. In het magazine geeft management en directie van ENGIE haar visie op de brancheontwikkelingen beleid en innovatie. Praktijkcases, interviews en achtergrondartikelen gaan inhoudelijk in op de stand van zaken in de bedrijfstak. Ook een aantal van de (ICT-) partners van ENGIE hebben een plaats gekregen in dit magazine, zo ook Acto.  ENGIE  kan al jaren rekening op Acto en onze innovatie calculatiesoftware waar ENGIE mee werkt.

Lees hier meer over de mogelijkheden van onze calculatie-oplossing.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux