Gratis test: Software op maat – welke past bij jouw uitdagingen?

Ontdek in een paar minuten welke software jouw bedrijf sterker maakt

Je zoekt een oplossing om meer tijd over te houden voor werkzaamheden waar het binnen jouw bedrijf écht om draait en waarmee je realtime inzicht en grip krijgt op alle bedrijfsprocessen. Je wilt saaie en repeterende taken zo veel mogelijk automatiseren, zodat je meer tijd overhoudt. Nooit meer zoeken naar informatie die je nodig hebt, maar alle gegevens in 1 scherm. Je wilt dus sneller en makkelijker werken, zonder dat er meer personeel nodig is. Met de juiste software op maat lukt dat, maar welke software past het beste bij jouw organisatie?  

Welke software past bij jouw bedrijf?

Deze test laat jou zien welke software bij jou in je bedrijf gaat zorgen voor: 

Doe de test

software op maat
software op maat

Nooit meer achter de feiten aanlopen

In de installatiebranche en techniek zijn er tal van uitdagingen die het succes en de groei van jouw organisatie kunnen beïnvloeden. Efficiëntie en productiviteit staan hoog op de agenda, maar verouderde systemen en inefficiënte processen kunnen een obstakel vormen voor het behalen van optimale resultaten. Het plannen en coördineren van complexe projecten en service-opdrachten is soms een ware puzzel om personeel, materialen en deadlines op elkaar aan te laten sluiten. Het gebrek aan geïntegreerde systemen maakt het moeilijk om een duidelijk overzicht te behouden en om snel te reageren op veranderingen in de planning.  

Door processen te automatiseren en te stroomlijnen, kun je de efficiëntie verbeteren en waardevolle tijd besparen. Geïntegreerde softwareoplossingen bieden realtime inzicht in alle werkzaamheden, waardoor planning en coördinatie worden geoptimaliseerd en de communicatie onderling en met klanten en opdrachtgevers wordt verbeterd. 

Wil je ook efficiënter werken en tijd en geld besparen, waardoor je meer tijd hebt om aandacht te geven aan waar het echt om draait: je klanten? Dan is het tijd om te ontdekken welke software op maat jou hierbij gaat helpen en past bij jouw specifieke wensen. 

Na de test weet jij:

Waarom ERP-software

Met de bedrijfssoftware van Acto heb je een krachtig oplossing in handen die alle processen binnen jouw organisatie centraliseert in een softwarepakket of een specialistisch proces optimaliseert. ActoBusinss biedt je een platform waarbij je alle informatie om het werk snel en foutloos uit te voeren in een overzichtelijk scherm hebt staan. Ook maak je eenvoudig rapportages en stel je met een druk op de knop heldere managementinformatie samen. Je kunt kiezen uit een compleet ERP-pakket, voor het digitaliseren van al je werkzaamheden. Maar ook losse software voor het maken van specialistische calculaties of voor specialistische project- en servicewerkzaamheden. Voor elke uitdaging hebben wij de perfecte oplossing.    

Realtime inzicht:   
De software is online waardoor zowel de binnendienst als de monteurs in het veld, realtime over dezelfde informatie beschikken. Zoeken naar informatie is ook verleden tijd, alle informatie die je nodig hebt voor je werk is bereikbaar vanuit 1 scherm. Zo heb je altijd 360 graden inzicht in jouw projecten, relaties of te onderhouden objecten. 

Werk sneller en slimmer:  
De software is ontwikkeld op basis van de no-hands filosofie, waarmee je met zo min mogelijk handelingen maximaal resultaat hebt. Repeterende taken zijn geautomatiseerd, waardoor jij alleen hoeft te focussen op de uitzonderingen. 

Snel aan de slag:  
Dankzij onze bewezen implementatiemethodiek kun je snel aan de slag met je nieuwe software. Onze ervaren consultants helpen jou ook na de implementatie met al jouw vragen razendsnel verder. 

Een oplossing voor elk type bedrijf:  
Of je nu 20, 200 of meer medewerkers hebt, met ActoBusiness heb je altijd een passende oplossing in huis. Begin laagdrempelig met een aantal modules en breid daarna stap-voor-stap verder uit, of kies in een keer voor de complete online-oplossing. Omdat de software modulair is opgebouwd, betaal je alleen voor de functionaliteit die je nodig hebt. 

Een uniforme en professionele werkwijze: 
ActoBusiness zorgt voor een gestandaardiseerde werkwijze door alle processen binnen je bedrijf te integreren in één centraal systeem. Dit leidt tot een consistente en uniforme manier van werken. 

Kantooromgeving Actobusiness

360 graden scherm

Vanuit één scherm inzicht en grip op al je bedrijfsprocessen. Repeterende werkzaamheden worden zo veel mogelijk geautomatiseerd en met zo min mogelijk schermwisselingen voer je al je werkzaamheden uit. Dat werkt sneller, makkelijker en leuker. Het resultaat? Meer tijd voor de werkzaamheden waar het bij jouw bedrijf écht om draait. 

  • Calculeer eenvoudige klussen of complexe projecten en krijg betrouwbare data 
  • Efficiënt plannen en uitvoeren van al je werkzaamheden 
  • Grip op je cashflow en 3 keer sneller je facturen betaald krijgen 
  • Slim inkopen en inzicht in de voorraden 
  • Gestructureerd objectenbeheer voor professionele service en tevreden klanten 
  • Minder administratieve lasten, waardoor je meer tijd hebt voor innovatie. 

 

Wil jij ook weten waar jullie nog kansen hebben liggen op gebied van tijd en omzet? Vul de gratis test in en zie direct welke software past bij jullie bedrijf.

online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux