Consultancy

Consultancy op maat

Onze ervaren consultants helpen je om de implementatie snel en zorgvuldig te laten verlopen. Daarnaast helpen we je ook bij optimalisaties of als je nieuwe functionaliteit gaat gebruiken.

Neem contact op

Meer weten over consultancydiensten

Vraag demo aan

Online of op locatie

Ondersteuning tijdens de implementatie

Tijdens de implementatie kun je op ons rekenen. We begeleiden jouw medewerkers, stemmen de processen en de software op elkaar af en zorgen ervoor dat zij perfect getraind zijn voor de live gang. Dankzij onze bewezen implementatiemethode garanderen wij jou een zorgvuldige implementatie en kan jij binnen het afgesproken tijdsbestek en binnen budget aan de slag met je nieuwe software.

Voor optimaal gebruik van jouw software

Onze ervaren consultants staan ook na de implementatie klaar om jouw processen verder te optimaliseren. Bijvoorbeeld voor aanvullend advies op voor aanpassing van de software bij een verandering binnen je organisatie of bij de implementatie van een nieuwe softwaremodule. Ze informeren je welke verbeteringen en aanpassingen er nodig zijn om de inzet van de software te optimaliseren. We bieden ondersteuning op maat en volgens afspraak. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De voordelen van onze consultancy

Dankzij onze bewezen implementatiemethode garanderen wij jou een zorgvuldige implementatie en kan jij binnen het afgesproken tijdsbestek en binnen budget aan de slag met je nieuwe software.

Expertise en ervaring

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de implementatie van software binnen de installatiebranche. Ze hebben kennis van best practices en branchestandaarden en bieden jou de perfecte begeleiding tijdens de implementatie.

Zorgen voor naadloze aansluiting

Onze consultants zorgen ervoor dat de software altijd aansluit bij jouw werkwijze. Zij identificeren de behoeften van jouw organisatie en vertalen deze naar de juiste configuratie van de standaard software.

Staan altijd voor je klaar

Ook na de implementatie staan onze consultants voor je klaar. Wij helpen je bij het oplossen van problemen, beantwoorden van alle vragen en training of begeleiding van nieuwe

Implementatie binnen tijd en budget

Dankzij de standaard aanpak en jarenlange ervaring zorgen onze consultants ervoor dat een ERP-implementatie binnen budget en volgens afgesproken planning wordt afgerond. Zij bieden je ondersteuning bij elke fase van het project

Consultancy

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Voor elk type bedrijf

Voor elk type installatiebedrijf hebben wij een passende oplossing, of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux