Voorraadbeheer

Krijg de volledige controle over je voorraad: van grijpvoorraad tot automagazijnen. Zo heb je altijd de juiste informatie voor een efficiënt voorraadbeheer.

Grijp nooit meer mis met voorraadbeheer

Met het voorraadbeheer van ActoBusiness weet je altijd welke materialen in je magazijn aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat je nooit mis grijpt.

De voorraadmodule van Acto

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Maak gebruik van automagazijne
Richt de bussen van de buitendienst in als magazijn. Zo weet je wat er beschikbaar is in de bus en kan dit makkelijk worden bijgevuld.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Standaard ontvangstlocatie
Kies per product een standaard locatie waarop het ontvangen wordt en pas dit wanneer nodig gemakkelijk aan.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Inventarisatie
Met de inventarisatiemogelijkheid blokkeer je een gedeelte van je producten voor uitgave zodat je de voorraad op orde kan brengen.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Pickinglijst
Meerdere materialen verzamelen in een magazijn kan gemakkelijk door een pickinglijst aan te maken. Zowel digitaal als op papier.

Maak gebruik van besteladviezen

Genereer snel en gemakkelijk een besteladvies aan de hand van de ingestelde minimumvoorraad per product. Als er materialen uit het magazijn worden opgehaald wordt de voorraad bijgewerkt. Wanneer de voorraad van een materiaal onder het minimum komt wordt er automatisch een besteladvies gegenereerd.

Bestel uit je eigen magazijn

Naast het doen van een bestelling bij een leverancier voor je opdrachten is het ook mogelijk om een bestelling te doen bij één van je magazijnen. Zo verbruik je éérst de materialen die je al hebt voordat je extra uitgaven doet bij een leverancier.

Altijd Inzicht in gereserveerd materiaal

ActoBusiness geeft je niet alleen inzicht in de totale voorraad van je magazijn, maar ook het gedeelte van de voorraad dat gereserveerd is voor ingeplande werkzaamheden. Deze ‘intern verkochte voorraad’ kan je blokkeren zodat deze niet wordt meegegeven naar een andere opdracht. Zo loop je nooit mis op je materiaal.
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De voordelen van voorraadbeheer

Met het uitgebreide voorraadbeheer van ActoBusiness heb je overzicht en structuur in je voorraad. Zo behoud je altijd het overzicht wat de kans op onnodig bijbestellen verkleint.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Altijd inzicht in je voorraad

Doordat jij je voorraad snel en makkelijk registreert heb je altijd inzicht in je actuele voorraad.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Koppeling met webshops van leveranciers en groothandels

Met SelectOnline kan je direct bestellen bij de leverancier van jouw keuze en heb je inzicht in prijzen en levertijden.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Weet wat je nodig hebt

Bestellingen bij het eigen magazijn zijn altijd inzichtelijk en worden gereserveerd voor de betreffende werkzaamheden.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Grijp nooit mis

Met het gebruik van een minimum en maximumvoorraad die rekening houdt met de minimale bestelhoeveelheid heb je altijd genoeg en nooit te veel.

voorraadbeheer magazijn

Pakketten en prijzen

Ontdek de kracht van ActoBusiness, ERP-software die speciaal ontwikkeld is voor installatiebedrijven en biedt je alle functionaliteit die jij nodig hebt om succesvol te zijn. De software is modulair opgebouwd, zodat er altijd een pakket is wat bij jouw organisatie past.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Of bekijk de andere functies

Bekijk ook de andere functionaliteiten van ActoBusiness.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux