Acto wint voor 2e keer op rij de Thinkwise ISV of the Year Award!

De Olympische Spelen zijn dan wel afgelopen, maar Thinkwise zet het uitreiken van prijzen gewoon door! Dit keer niet op de ijsbaan (hoewel topschaatsster Jutta Leerdam in de campagnes van Thinkwise schittert), maar op zakelijk gebied. En net als vorig jaar vielen wij als Acto in de prijs en mogen wij ons wederom ISV of the Year noemen!

360 graden concept en traineeship

Thinkwise award 2020 en 2021Een van de belangrijkste redenen waarom wij deze award hebben gewonnen is de ontwikkeling van het 360 graden concept. Dit is een nieuwe schermtype dat aansluit bij het rolgebaseerd werken en geeft de gebruiker een compleet beeld (360 graden) rondom een bepaald onderwerp. Super gebruikersvriendelijk omdat je hiermee alle informatie vanuit één scherm kunt benaderen.  Ook het Low-code traineeship, wat Acto heeft ontwikkeld voor het opleiden van nieuw low-code talent, wordt door Thinkwise zeer gewaardeerd. Het zorgt voor een verdere professionalisering in het ontwikkelen van low-code software, waarmee ook een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkelingen van Thinkwise.

Bedrijfssoftware op basis van low-code

De grote winnaars van de keuze van Acto voor het ontwikkelingen van bedrijfssoftware op basis van het low-code platform van Thinkwise, zijn natuurlijk onze klanten. Want met dit platform maken wij voor hen de meest gebruiksvriendelijke en flexibele online bedrijfssoftware voor installatiebedrijven en technisch dienstverleners. Kijk hier voor meer informatie over ActoBusiness.

 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux