Acto wint voor 2e keer op rij de Thinkwise ISV of the Year Award!

De Olympische Spelen zijn dan wel afgelopen, maar Thinkwise zet het uitreiken van prijzen gewoon door! Dit keer niet op de ijsbaan (hoewel topschaatsster Jutta Leerdam in de campagnes van Thinkwise schittert), maar op zakelijk gebied. En net als vorig jaar vielen wij als Acto in de prijs en mogen wij ons wederom ISV of the Year noemen!

360 graden concept en traineeship

Thinkwise award 2020 en 2021Een van de belangrijkste redenen waarom wij deze award hebben gewonnen is de ontwikkeling van het 360 graden concept. Dit is een nieuwe schermtype dat aansluit bij het rolgebaseerd werken en geeft de gebruiker een compleet beeld (360 graden) rondom een bepaald onderwerp. Super gebruikersvriendelijk omdat je hiermee alle informatie vanuit één scherm kunt benaderen.  Ook het Low-code traineeship, wat Acto heeft ontwikkeld voor het opleiden van nieuw low-code talent, wordt door Thinkwise zeer gewaardeerd. Het zorgt voor een verdere professionalisering in het ontwikkelen van low-code software, waarmee ook een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkelingen van Thinkwise.

Bedrijfssoftware op basis van low-code

De grote winnaars van de keuze van Acto voor het ontwikkelingen van bedrijfssoftware op basis van het low-code platform van Thinkwise, zijn natuurlijk onze klanten. Want met dit platform maken wij voor hen de meest gebruiksvriendelijke en flexibele online bedrijfssoftware voor installatiebedrijven en technisch dienstverleners. Kijk hier voor meer informatie over ActoBusiness.

 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat het lastig kan zijn de juiste software te kiezen die een oplossing biedt voor alles wat je zoekt. Om alvast inzicht te geven in wat voor soort software bij jouw bedrijf past kun je onze gratis test doen. Die laat jou binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux