Croonwolter&dros kiest opnieuw voor ICT-gemak met een vijfjarig all-in-contract met Acto

Na de fusie van Croon en Wolter & Dros per 1 januari 2017 heeft de nieuw ontstane organisatie, Croonwolter&dros, wederom gekozen voor de software en uitgebreide dienstverlening van Acto Informatisering.

De beide organisaties hadden ieder hun eigen specifieke all-in-contract met Acto. Vanwege de fusie zijn deze opengebroken, met als uitkomst een nieuw all-in-contract. Daarmee wordt de band tussen technisch dienstverlener en het ICT-bedrijf verder verstevigd, met nóg meer focus op het ontzorgen van de organisatie op gebied van de bedrijfssoftware.

Acto zorgt er daarbij voor dat alle vestigingen van Croonwolter&dros overal en altijd kunnen beschikken over de nieuwste software en de nieuwste releases. Het nieuwe contract heeft in principe een looptijd van vijf jaar.

ondertekening contract Croonwolter&dros en Acto Informatisering
V.l.n.r. staand: Alwin Roelofs (Manager Service en Ontwikkeling Acto), Bram Moerer (IT Manager Croonwolter&dros), Rob Groen (Senior Accountmanager Acto). zittend: Lennart Koek (directeur Croonwolter&dros), William Zegers (directeur Acto)

Voorspelbare ICT-kosten dankzij all-in meerjarencontract

Croonwolter&dros heeft nu onbeperkt beschikking over alle door Acto ontwikkelde softwareoplossingen, en bovendien over producten die Acto in de komende jaren nog gaat ontwikkelen. Het all-in-meerjarencontract zorgt daarnaast voor een inzichtelijke kostenstructuur, waardoor deze kosten voor Croonwolter&dros voorspelbaar en beheersbaar worden. Croonwolter&dros kiest met Acto voor een partij die continu de software optimaliseert en nieuwe innovatieve ontwikkelingen doorvoert, zodat het bedrijf zijn concurrentiepositie verder kan uitbreiden.

Partnership voor ontwikkeling van software

Aan de overeenkomst is bovendien een clausule toegevoegd voor een partnership op het gebied van strategische productontwikkeling. Hiermee zal Croonwolter&dros als een van de partners samen met Acto de kennis en kunde delen voor de verdere evolutie van de Acto-software en direct betrokken worden bij het ontwikkelprogramma Acto Invictus, dat afgelopen voorjaar is gestart.

Over Croonwolter&dros

Logo Croonwolter&drosMet een rijke historie van 140 jaar Croon en 141 jaar Wolter & Dros beschikt het bedrijf na de fusie als Croonwolter&dros over meer dan 280 jaar ervaring in de techniek. Beide bedrijven zijn landelijk actief. Croon is gespecialiseerd in elektrotechniek en automatisering. Wolter & Dros is gespecialiseerd in werktuigbouw en meet- en regeltechniek. De ondernemingen hebben zich continu ontwikkeld binnen hun vakgebied en zijn daarmee uitgegroeid tot toonaangevende ondernemingen in de branche. Het samenbrengen van expertises geeft invulling aan de toenemende vraag naar integrale technische systemen. Via een effectieve & efficiënte engineering- en uitvoeringsorganisatie zullen deze in de markt worden gezet. Vanzelfsprekend zal Croonwolter&dros ook monodisciplinaire oplossingen blijven realiseren.

www.croonwolterendros.nl/nl

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux