Acto en Thinkwise: next generation ERP-software

Acto Informatisering, marktleider in ERP-informatiesystemen in de bouw- en installatiebranche en softwarehuis Thinkwise hebben een strategische partnerovereenkomst getekend. Acto gaat het Thinkwise-platform inzetten voor de ontwikkeling en beheer van hun branche-specifieke software.
Een logische volgende stap
Acto ziet de behoefte van de markt en ondersteunende ERP-applicaties continu veranderen. Naast essentiële speerpunten als mobiliteit en weboplossingen, zijn ook flexibiliteit en een korte time-to-market belangrijk. Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een platform waarin naast een best-practice oplossing ook functionele flexibiliteit wordt geboden. Voor Acto is het dan ook een logische volgende stap om te kiezen voor het Low Code Development platform van Thinkwise; een ultramodern platform waarmee nieuwe applicaties kunnen worden gemodelleerd met een zeer korte realisatietijd. Na een uitgebreid selectieproces inclusief proof-of-concept heeft Acto overtuigend gekozen voor Thinkwise.
Flexibiliteit belangrijk voor branche
Willem Verhoef, directeur van Acto legt uit waarom: “Wij geloven in het ERP van morgen. De markt eist een hoge functionele flexibiliteit, waarbij vanuit één standaard, eenvoudig functionele aanvullingen tegen lage (maak- en beheer) kosten en met een korte doorlooptijd bij de klant kunnen worden geïmplementeerd. Het Thinkwise platform sluit hier naadloos op aan en geeft ons deze mogelijkheden. Het beste vanuit twee werelden komt bij elkaar; Bewezen branchefunctionaliteit gecombineerd met flexibele functionaliteit wat onze klanten concurrentievoordeel kan geven.”
Geen zorgen over technologie
“We zijn erg blij met de strategische keuze voor Thinkwise die Acto heeft gemaakt”, aldus Robert van der Linden, CEO bij Thinkwise. “Dit partnership speelt in op de wens van Acto om beter en sneller hun klanten van dienst te kunnen zijn. Thinkwise neemt de technologiekennis voor haar rekening. Acto kan zich compleet richten op de ontwikkeling van applicaties en focussen op nieuwe oplossingen. Met het Thinkwise platform is Acto technologisch en functioneel op de toekomst voorbereid. De ontwikkelde software wordt gemodelleerd en de applicaties zijn direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.”
Over Thinkwise
Thinkwise realiseert met haar Thinkwise Low Code Development platform op een vernieuwende manier software met als resultaat snelle en flexibele bedrijfssoftware die precies doet wat uw organisatie nodig heeft. Deze next generation ERP-software is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen en heeft een oneindige levensduur. De functionele veroudering en de technologische veroudering zijn voorgoed verleden tijd. Meer weten, kijk dan op www.thinkwisesoftware.com.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux