Business Intelligence: Acto breidt aantal datamarts uit

In het laatste kwartaal van 2016 hebben we de BI-oplossing van Acto, op basis van Microsoft Power BI, gelanceerd. Dit leverde direct al een groot aantal enthousiaste gebruikers van deze oplossing op. De toegevoegde waarde die Acto bij deze oplossing levert zit met name in de datamarts. Dit zijn gevalideerde en logische clusters van data uit uw ERP-oplossing. Immers, zonder juiste data is een BI-oplossing nutteloos!

Neem de juiste beslissing

Met de gecombineerde Datawarehouse-oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. Deze self-service oplossing geeft uw beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Een onmisbare en flexibele tool om antwoord te krijgen op al uw cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.

Uitbreiding datamarts service en inkoop

Acto heeft een zestal datamarts ontwikkeld die u direct kunt gebruiken. Uiteraard gaat de ontwikkeling van datamarts door. Op dit moment worden de datamarts voor Service (zowel op basis van registratie als op basis van werkorder) en Inkoop gerealiseerd. Deze draaien nu in beta-versie bij een aantal pilot-klanten. Wilt u ook gebruik maken van ActoBI of de datamarts die u nu in gebruik heeft uitbreiden? Neem dan contact met ons op.

Beschikbare datamarts

• Uren
• Debiteuren
• Crediteuren
• Financiering Onderhanden werk
• Kostenmutaties
• Prestatieverklaringen
• Service
• Inkoop

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux