Convoi Electrical & Automation heeft gekozen om te gaan werken met MultiCalc, de calculatie-oplossing van Acto Informatisering. Convoi, met zijn hoofdvestiging in Maastricht-Airport en meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Slowakije en India, heeft circa 80 medewerkers van Imtech overgenomen en was op zoek naar een vervanging voor de huidige calculatiesoftware.
Na een korte pilotfase waren de medewerkers van Convoi snel enthousiast en overtuigd om met de gebruiksvriendelijke calculatiesoftware van Acto te gaan starten.
Na een implementatie van zes weken van bronbeheer en calculatie, inclusief het beheer van het artikelbestand door Acto, zal Convoi al eind januari kunnen beginnen met de calculatie, inclusief integratie met de webwinkels van groothandels, rapportages via Excel webservices en integratie met MS Word voor het maken van offertes.
Convoi start met tien gebruikers MultiCalc voor de afdelingen calculatie en uitvoering. Daarna neemt men ook de module voor werkvoorbereiding en inkoop in gebruik. Hierbij wil men verder gaan uitrollen, in 2017 mogelijk ook naar buitenlandse vestigingen.
Over Convoi
Convoi Electrical & Automation zal als een zelfstandige onderneming in de voetsporen treden van Imtech Industrial Services Zuid Oost. De medewerkers zullen het Convoi hoofdkantoor te Maastricht-Airport als hun thuishaven krijgen. Convoi is ervan overtuigd dat de E&A en Relocation-activiteiten elkaar zullen completeren en dat beide bedrijven daarvan zullen profiteren, evenals de klanten waarvoor ze werkzaam zijn.
Convoi is een internationaal opererende onderneming die gespecialiseerd is in Industriemontage, Industriële verhuizingen, Projectverhuizingen en Electrotechniek & Automatisering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht-Airport in Nederland en daarnaast heeft Convoi meerdere vestigingen elders in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Slowakije en India. Vanuit 11 vestigingen zijn na deze overname wereldwijd ongeveer 500 professionals actief voor onze klanten.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux