Convoi Electrical & Automation kiest MultiCalc calculatie-oplossing van Acto

Convoi Electrical & Automation heeft gekozen om te gaan werken met MultiCalc, de calculatie-oplossing van Acto Informatisering. Convoi, met zijn hoofdvestiging in Maastricht-Airport en meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Slowakije en India, heeft circa 80 medewerkers van Imtech overgenomen en was op zoek naar een vervanging voor de huidige calculatiesoftware.
Na een korte pilotfase waren de medewerkers van Convoi snel enthousiast en overtuigd om met de gebruiksvriendelijke calculatiesoftware van Acto te gaan starten.
Na een implementatie van zes weken van bronbeheer en calculatie, inclusief het beheer van het artikelbestand door Acto, zal Convoi al eind januari kunnen beginnen met de calculatie, inclusief integratie met de webwinkels van groothandels, rapportages via Excel webservices en integratie met MS Word voor het maken van offertes.
Convoi start met tien gebruikers MultiCalc voor de afdelingen calculatie en uitvoering. Daarna neemt men ook de module voor werkvoorbereiding en inkoop in gebruik. Hierbij wil men verder gaan uitrollen, in 2017 mogelijk ook naar buitenlandse vestigingen.
Over Convoi
Convoi Electrical & Automation zal als een zelfstandige onderneming in de voetsporen treden van Imtech Industrial Services Zuid Oost. De medewerkers zullen het Convoi hoofdkantoor te Maastricht-Airport als hun thuishaven krijgen. Convoi is ervan overtuigd dat de E&A en Relocation-activiteiten elkaar zullen completeren en dat beide bedrijven daarvan zullen profiteren, evenals de klanten waarvoor ze werkzaam zijn.
Convoi is een internationaal opererende onderneming die gespecialiseerd is in Industriemontage, Industriële verhuizingen, Projectverhuizingen en Electrotechniek & Automatisering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht-Airport in Nederland en daarnaast heeft Convoi meerdere vestigingen elders in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Slowakije en India. Vanuit 11 vestigingen zijn na deze overname wereldwijd ongeveer 500 professionals actief voor onze klanten.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux