GUTS Installatie­techniek werkt al geruime tijd naar volle tevredenheid met digitale formulieren. De app haalt de irritatie weg van het niet beschikken over de juiste versie van een formulier. Krassen en strepen op oude versies van papieren formulieren zijn verleden tijd.

Bedrijf
GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. GUTS Installatietechniek zorgt ervoor dat de elektro­technische en werktuig­bouwkundige installaties optimaal functioneren, zodat er een prettige winkel- en werkomgeving ontstaat.

Screenshot Digitale Formulieren App MoreApp Acto GUTSFormulieren
Naast het werken met een oplever app, werkt GUTS Installatietechniek met een inspectie app voor de installaties in de winkels van Kruidvat. De periodieke inspecties van de noodverlichting en het onderhoud aan de inbraakinstallaties in de Kruidvat filialen worden ingevuld met de digitale formulieren app.

Quote
“Ik hoor niets dan lovende woorden van alle collega’s die met de inspectie app werken. Bij een wijziging heeft iedereen met één klik op de knop de nieuwe versie op zijn tablet staan.” – Hans van Kilsdonk

Uitdaging
De uitdaging voor GUTS Installatietechniek was het vervangen van de papieren handgeschreven formulieren voor digitale formulieren. Hierbij is het belangrijk dat meteen de juiste persoon gestructureerde opname-, inspectie- en opleveringsrapporten ontvangt.

Oplossing
Nadat een monteur klaar is met het invullen van een digitaal formulier ontvangt de juiste persoon een e-mail. De nodige acties, zoals het bestellen van een armatuur, kunnen meteen uitgevoerd worden. Doordat er foto’s in het rapport staan ziet de monteur in één oogopslag welk armatuur hij moet vervangen. De ingevulde formulieren blijven nu niet meer dagen in een bus liggen voordat ze naar kantoor gebracht worden. In de app wordt er makkelijk gezocht naar eerder uitgevoerde inspecties die vervolgens aangevuld worden. Acto  helpt GUTS Installatietechniek als partner van MoreApp.

Monteur GUTS Digitale Formulieren App Acto MoreApp

Ook starten met digitale formulieren?

Lees hier meer >>

bron: website MoreApp
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux