Webinar Calculeren

Webinar

Slimmer werken: Correcte calculaties in een handomdraai

Maak meer calculaties in minder tijd

Maak tijdens dit webinar in 30 minuten kennis met de calculatiesoftware van Acto. We laten je zien hoe je met behulp van slimme tools snel betrouwbare calculaties kunt maken en deze direct omzet naar professionele offertes.


Wil je efficiënter en nauwkeuriger calculeren?

Meld je dan aan voor ons webinar “Correcte Calculaties in een Handomdraai”. Onze experts presenteren aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden onze oplossingen voor het maken calculaties voor elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige installaties. Ontdek hoe je met de uitgebreide functionaliteit van onze software snel en betrouwbaar calculaties en kostenramingen kunt maken.

webinar calculeren

De volgende onderwerpen worden behandeld:

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op hoe je als calculator of cost-engineer je calculatieproces kunt versnellen. Ontdek hoe je met ActoBusiness snel en nauwkeurig calculaties kunt maken door gebruik te maken van vooraf gedefinieerde recepten en kostenkengetallen. Hierdoor ben je in staat om snel offertes op te stellen en projectkosten te schatten. Daarnaast ontdek je hoe je tijd en moeite bespaart door het gebruik van moederbegrotingen en eerdere calculaties te hergebruiken

 • Snel calculeren met o.a. recepten, kostenkengetallen, normtijden en hergebruik van eerder calculaties;
 • Automatisch online artikelbeheer: Calculeer dus altijd met de juiste (inkoop)prijs, dankzij koppeling met groothandels/leveranciers en 2BA;
 • Voeg de indirecte kosten toe aan je calculatie via de staartkosten;
 • Maak Rapportages en krijg inzicht in je calculaties.
Meld je gratis aan voor het webinar:

“Correcte calculaties in een handomdraai” 

Datum en tijd:

 • Woensdag 17 april 2024
  Starttijd: 10.00 uur
 • Donderdag 30 mei 2024
  Starttijd: 10.00 uur
 • Woensdag 19 juni 2024
  Starttijd: 10.00 uur

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten.

webinar calculeren

Meld je gratis aan

Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het webinar kunt volgen. Een pc/laptop/tablet met internetverbinding is voldoende, een webcam is niet nodig.

Aanmelding webinar:
Correcte calculaties in een handomdraai

Kies een datum*

Meer weten over calculeren met onze software?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt onze folder in je mailbox.

Download folder ActoCalculatie

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux