Smarthome Domotica

Over Smarthome

Smarthome technologieën zijn systemen en apparaten die met elkaar communiceren via het internet. Ze zorgen voor meer comfort, efficiëntie en veiligheid in huis. Dit varieert van verlichting en verwarming die je op afstand bedient, tot beveiligingssystemen en huishoudelijke apparaten die je via je smartphone bestuurt. Smarthome Domotica laat in hun showroom klanten real-life zien wat de mogelijkheden in smarthomes zijn en adviseert en levert de gewenste producten.

Hoe Smarthome Domotica aan de slag gaat met haar bedrijfsprocessen

Onlangs koos Smarthome Domotica voor ActoBusiness voor het optimaliseren van haar bedrijfsprocessen. Met de nieuwe software is het beheren en uitvoeren van grotere en complexere projecten straks volledig geautomatiseerd. Zo maken ze hier nauwkeurige calculaties mee, houden ze hun voorraad tot in detail bij en hebben ze de aansturing en communicatie van de buitendienst geoptimaliseerd met de digitale werkbon. De geïntegreerde oplossing zorgt voor een gestroomlijnd proces waarmee ze tijd besparen en snel communiceren met klanten en medewerkers.

Nauwkeurig calculeren en aansturing buitendienst

Smarthome Domotica ontzorgt particulieren van a tot z bij het realiseren van een smarthome en adviseert installateurs bij het selecteren van de juiste producten voor hun klanten. Tijdens dit proces adviseren zij hoe klanten hun woning slimmer kunnen maken met behulp van automatisering, ontwerpen en assembleren ze de domotica systemen en programmeren ze de bijbehorende software. Om dit zorgvuldig en correct te laten verlopen beschikt ActoBusiness over de mogelijkheid om voor online middelenbeheer en is er een koppeling met 2BA. Hiermee gaat Smarthome betrouwbare calculaties maken op basis van actuele prijzen en artikelinformatie. Daarnaast gaan ze aan de slag met de digitale werkbon waarmee ze niet alleen de monteurs beter gaan aansturen, maar krijgen ze ook verbeterd inzicht in de verbruikte materialen. Met deze informatie worden de nacalculaties nog verder geoptimaliseerd.

Meer grip en overzicht dankzij ActoBusiness

Niet alleen het calculatieproces en de aansturing van de buitendienst lopen straks als een geoliede machine, ook alle financiële processen en het voorraadbeheer gaat Smarthome met ActoBusiness automatiseren. Zo minimaliseren ze het aantal handmatige, administratieve taken en krijgen ze meer inzicht in de operationele processen, de voorraad en de marges.

Wil jij ook aan de slag met je bedrijfsprocessen?

Neem dan een kijkje bij onze softwarepakketten. Wij helpen je graag efficiënter en productiever te werken.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux