Aan de slag met data en Predictive Maintenance

Werkt u voor uw data of laat u data voor u werken?

Bedrijven verzamelen steeds meer data. Of dat nu gestructureerd gebeurt in bedrijfssoftware of in verschillende losse applicaties, ook uw organisatie beschikt over (steeds) meer data. En met die berg aan data beschikt u (onbewust) in potentie over een schat aan informatie die van grote waarde kan zijn voor uw organisatie. Het is dan eigenlijk niet de vraag of u iets met uw data wilt gaan doen, maar wel wanneer u ermee aan de slag gaat!

U wilt aan de slag met data, Predictive Maintenance of IoT.
Maar hoe moet u beginnen?

Aan de slag met data, Predictive Maintenance of IoT

Uit een poll tijdens een webinar van Ketenstandaard Bouw & Techniek (2 juli 2020) is gebleken dat veel bedrijven ‘iets’ willen doen met hun data. Onderwerpen als Predictive Maintenance en IoT staan bij velen hoog op de agenda. Maar uit deze zelfde poll bleek ook dat de meeste bedrijven eigenlijk geen tijd hebben om een dergelijk project op te starten. Of weten niet goed hoe ze een dergelijk project moeten aanvliegen. Want het op een adequate manier van data verzamelen, verwerken en analyseren is een vak apart. Een expertise waar we bij Acto de afgelopen jaren ervaring mee hebben opgedaan. Niet alleen wat betreft de techniek, maar juist ook de toepassing ervan in de dagelijks werkzaamheden.

In 5 stappen aan de slag met data Iot Predictive Maintenance

Wij helpen u graag op weg: samen zetten we data om in informatie.

  • Beschikt u bijvoorbeeld over jarenlang verzamelde onderhoudsdata van uw klanten en maakt u daar alleen standaard rapportages mee?
  • Werkt u al jaren met dezelfde bedrijfssoftware en hebt het idee dat u daar meer data instopt dan dat u er aan informatie uit kunt halen?
  • Of heeft u slimme devices (bij uw klanten) staan en wilt u iets gaan doen met de verzamelde (sensor-)data daarvan?

Herkent u zich in bovenstaande voorbeelden? Of heeft u uw eigen ‘uitdaging’ of juist ideeën op het gebied van datagebruik? Dan helpen wij u graag verder!

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken om samen met ons een pilot op gebied van Predictive Maintenance of IoT op te kunnen starten? Neem dan contact met ons op voor het maken een afspraak voor een (digitale) kop koffie.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux