Software-ontwikkeling 3.0
Van programmeren naar modelleren

Wij geloven in het ERP van morgen. De markt eist een hoge functionele flexibiliteit, waarbij vanuit één standaard eenvoudig functionele aanvullingen kunnen worden geïmplementeerd, tegen lage kosten en met een korte doorlooptijd bij de klant.”
Willem Verhoef
Algemeen directeur Acto Informatisering

De business wil altijd sneller schakelen dan IT kan leveren. Toch is de druk op de IT-afdeling op dit moment echter groter dan ooit. Mobiliteit en connectiviteit zijn een vanzelfsprekendheid geworden en ook de afhankelijkheid van bedrijfskritische softwareapplicaties is groot. We kunnen simpelweg niet meer zonder.

Maar hoe kunnen we, ondanks de alsmaar groeiende afhankelijkheid en druk, toch een zeer korte time-to-market realiseren? Door vereenvoudigde virtuele weergaves te maken applicatie-elementen. Ofwel, door te modelleren. En het mooie van deze methodiek is; iedereen kan het leren. De complexiteit van het programmeren vervangen we door de logica van het modelleren, waardoor het straks mogelijk is om zelf processen te genereren zonder ook maar één regel code te moeten schrijven. Programmeren kost tijd. Modelleren kost minder tijd. Natuurlijk, het huidige Acto-platform voldoet nog steeds. Maar stilzitten is voor ons nooit een optie geweest. Vandaar dat we onze softwareapplicaties met Acto Invictus functioneel vernieuwen, zodat deze voldoen aan de huidige tijd én aan de toekomst. Bijkomend voordeel: onze software is straks direct beschikbaar voor Windows, webtoepassingen en mobiele toepassingen.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux