Bespaar tijd met onze inkoop automatisering

Purchase2Pay is Acto’s oplossing voor inkoop automatisering! Het systeem zorgt voor een volledig geautomatiseerde communicatie tussen installateur en leverancier. Hiermee automatiseer je het proces van inkoop tot betaling en hoef jij als gebruiker je alleen te focussen op de uitzonderingen. Dit zorgt o.a. voor minder faalkosten en bespaart je tijd. De basis voor deze oplossing is de DICO-berichtenstandaard.

Automatiseer je inkoop- en facturatieproces

Bespaar tijd automatiseer inkoop- en facturatieproces.

Inkoop automatisering: de voordelen van Purchase2Pay

  • Korte verwerking- en bewerkingstijd.
  • Reductie van het aantal foutieve of incomplete bestellingen.
  • Inzicht in de uitzonderingen, waarop direct actie kan worden ondernomen.
  • Door automatische drie-weg matching snellere factuurafhandeling.
  • Maakt gebruik van de nieuwste technieken en (branche-) standaarden.

Gebruik DICO bij inkoop automatisering

De DICO Standaard (voorheen SALES Standaard) is dé berichtenstandaard voor digitale communicatie tussen ketenpartijen in de bouw- en installatiesector. Door gebruik te maken van de softwareonafhankelijke berichtenstandaard kunnen bedrijven veilig, efficiënt en foutloos berichten uitwisselen tussen hun computersystemen. Meer informatie over DICO lees je hier.

AANGESLOTEN LEVERANCIERS

Met onderstaande leveranciers ins purchase2pay nu al mogelijk. Dit worden er steeds meer!

Wil je meer weten? Bekijk het on-demand webinar of neem contact met ons op.

Meer weten over Purchase2Pay in combinatie met de Acto bedrijfssoftware? Neem dan contact met ons  op.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat het lastig kan zijn de juiste software te kiezen die een oplossing biedt voor alles wat je zoekt. Om alvast inzicht te geven in wat voor soort software bij jouw bedrijf past kun je onze gratis test doen. Die laat jou binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.

Meer nieuws

rapportages

Snel een goede kostprijsbepaling met handige rapportages

Het aantal aanvragen bij installatiebedrijven is hoog, daarom wordt van calculatoren verwacht dat ze in korte tijd een goede kostprijs …

Lees meer
Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in één ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche. Dit organiseren we o.a. samen met Techniek Nederland.

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer

Wil je meer weten over ActoBusiness? Download onze folder

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux